Темата за парите за Украйна става токсична в САЩ, казва

...
Темата за парите за Украйна става токсична в САЩ, казва
Коментари Харесай

Медведев: САЩ винаги изоставят приятелите си, Украйна ще има същата съдба

Темата за парите за Украйна става токсична в Съединени американски щати, споделя някогашният съветски президент Дмитрий Медведев

" В историята Съединени американски щати са изоставяли своите другари и Украйна ще претърпи същата орис ", съгласно някогашния съветски президент Дмитрий Медведев. След междинните избори републиканците са подготвени да поемат контрола над Камарата на представителите на Съединени американски щати, отбелязвайки " началото на края " на поддръжката на Америка за Украйна, съобщи той в обява в Телеграм в петък, предава.

По думите му, републиканците са дали обещание " повече надзор “ върху финансовата поддръжка на Съединени американски щати за Украйна.

" Темата за парите за Украйна става токсична в Съединени американски щати. Конгресмените изискват тотални инспекции къде са отишли ​​огромните пари “, сподели той.

Това ще важи и за " новите десетки милиарди, поискани “ от президента Джо Байдън, добави Медведев, който в този момент е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия.

Няма подозрение, че Вашингтон ще продължи да отделя средства за военна поддръжка на Украйна като тази " част от русофобския консенсус на американските елити “, означи също някогашният съветски президент.

Това обаче ще става все по-трудно, сподели той и добави, че елементарните американци последователно ще видят " действителността “.

" Бяха излъгани за следващ път. Огромни средства бяха изпомпани от бюджета на Съединени американски щати макар икономическия спад и обстоятелството, че цените на всичко се повишават “, уточни Медведев.

" Недоволството ще пораства, до момента в който Конгресът не спре поддръжката на Съединени американски щати за Украйна ", съобщи той, като акцентира, че това е неизбежно, тъй като " Америка постоянно е изоставяла своите другари “.

Подобни възгледи бяха изразени по-рано от представителя на съветското външно министерство Мария Захарова, която сподели, че " Съединени американски щати основават чудовища “, които " излизат отвън надзор “, акцентирайки талибаните и терористичната формация Ал Кайда като образци.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР