Темата за отношенията между принцовете Уилям и Хари и техните

...
Темата за отношенията между принцовете Уилям и Хари и техните
Коментари Харесай

Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какво се случва с Фантастичната четворка

Темата за връзките сред принцовете Уилям и Хари и техните съпруги продължава да бъде все по този начин настояща, изключително след признанието на херцога на Съсекс, че с брат му не са изключително близки напоследък.

А съгласно източници от двореца, връзката сред двете фамилии е доста по-охладняла, в сравнение с си мислим.

Последният път, в който видяхме четиримата на едно място, бе по-рано този месец, на Деня на възпоменанията. Тогава те за следващ път потвърдиха, че дистанцията посред им е оттатък протокола.

Всеки е ангажиран със своите задания, върви по своя път и отдалечаването е реалност, колкото и да не ни се желае да го приемем. А решения като това на Хари и Меган да не прекарат Коледа дружно с кралското семейство в Сандрингам единствено усилват пропастта.

В последно време херцогът и херцогинята на Съсекс са сложени в цялостна изолираност от останалите членове на кралското семейство. Според вътрешни източници, никой не им написа, не ги търси, най-много поради терзания, че сега те са доста уязвими и думите им могат да се одобряват неправилно.

Въпреки че Маркъл се оплака в документалния филм за турнето им в Южна Африка, че много рядко хората я питат по какъв начин е, нищо изключително не се е трансформирало. Но не трябва да забравяме, че двамата с Хари сами избраха пътя на изолацията като свое избавление.

Докато Меган и Хари са оставени да живеят живота си, Уилям и Кейт се приготвя за бъдещата си значима роля. Те имат от ден на ден задължения, а принцът е компактно до татко си Чарлз. И в живота им няма място за фамилни драми, написа People.

Според други, отдалечаването на Уилям и Хари е обикновено следствие на узряването им. Те към този момент не са неразделни хлапета, а мъже със свои фамилии и би трябвало да се грижат първо за тях. Двамата са отворили нова страница от живота си, в която има все по-малко място за братските им връзки, написа People. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР