Темата за от блиц контрола лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
Темата за от блиц контрола лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

БСП търси къде са върнатите от Бавария мигранти престъпници

Темата за от блиц контрола водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова продължи и в коридорите на Партийния дом. Срещу съвсем никакъв Шенген са поели ангажимент и България ще се трансформира в център на нарушители, посочи тя. По думите й съгласно баварските управляващи са ни изпратени наказани за изнасилвания и убийства нарушители. Левите питат къде са тези хора, чието място е в пандиза. Това, което се случва, е извънредно рисково, счита водачът на алените. В зала властта споделила единствено ала-бала, а от Българска социалистическа партия желаят истината.

България не може да бъде гето на убийци и изнасилвачи, безапелационна бе тя. Червените ще питат Министерство на вътрешните работи и ДАБ къде са тези бежанци . От Българска социалистическа партия се притесняват, че те може да са настанени в лагери от открит вид.

Това държавно управление е нездравословно и властта би трябвало да си върви, посочи още Корнелия Нинова. Получихме единствено плесници, не ни приели напълно в Шенген и ни връщат нарушители. Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска още Борислав Сарафов да се отдръпна от поста до приключването на следствието на Осемте джуджета.
 Делян Пеевски даде на Сарафов да чете следствието на АКФ за Мартин Божанов
Делян Пеевски даде на Сарафов да чете следствието на АКФ за Мартин Божанов

Искат краткотрайна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата около
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР