Темата за НЛО и извънземните винаги е била сред онези,

...
Темата за НЛО и извънземните винаги е била сред онези,
Коментари Харесай

НЛО и тайните правителствени архиви

Темата за НЛО и извънземните постоянно е била измежду тези, които притеглят вниманието и интереса на хората. Та кой не би желал да знае отговорът на въпроса: "Сами ли сме във вселената? " и разумно идващия го: "Добронамерени ли са съществата, които идват от други планети и галактики или желаят да ни завладяват и унищожат? ".

Благодарение на многочислените и непрестанни претенции и гледище за откриване на класифицираната информация, събирана с години в секрети архиви от държавни организации, тези тематика в никакъв случай не е губила интереса на хората. През последното десетилетие обаче, тя натрупа доста активи и се снабди с нови обстоятелства и информация, поради американския закон за независимост на информацията, който принуди доста държавни организации да извадят на ярко голям брой документи. Част от разкритите папки засягат освен тематиката за съществуването на НЛО и визитите на извънземни на нашата планета, само че също по този начин дават отговор на въпроси като какъв брой постоянно и къде са се появявали, както и описания на маневрите им, които неведнъж са описвани като невъзможни, пренебрегващи законите на физиката, каквато я познаваме ние.

Но тематиката за НЛО не е обвързвана единствено с извънземните технологии, само че и със самите форми на живот, които може би съществуват някъде в необятния космос и които може би ни посещават. В забележителна част от документите се визира тематиката за съществуването на извънземен живот. Множество очевидци, в това число цивилни, боен личен състав и държавни чиновници от целия свят са изказали мненията си по тази тематика.

Майк Гравел, някогашен сенатор демократ декларира следното: „ Нещо следи планетата ни и я следи доста внимателно, тъй като ние сме войнствени по природа “.

Много други известни обществени персони пазят сходни тези. Има стотици сигнали на високопоставени военни, които свидетелстват за това, че извънземен разсъдък следи военните дейности на Земята и от време на време дори се намесва, като влияе върху друг вид техника.

Бившият канадски министър на защитата Пол Хелър намерено съобщи, че има голям брой случаи на наблюдения на НЛО от военните и част от случаите са изцяло необясними и явно ръководени от непознат разсъдък. Той прибавя още, че случаите на наблюдаване са се нараснали след започването на нуклеарната конкуренция.

Космонавти като Едгар Мичъл също намерено декларират, че извънземен разсъдък следи Земята.

През последните няколко години един от най-популярните разкрити документи в интернет стана една записка на сътрудник на ФБР. Тя била открита от запалянковци от Япония, които търсят сходни свидетелства измежду хиляди разкрити документи и след това ги предоставяли за публично прилагане. Въпросният документ е от 22 май 1950 година. В него са свидетелските показания на чиновник на военновъздушните сили. Той оповестява, че в Ню Мексико са открити три обекта с кръгла форма и с диаметър почти 50 фута. Във всеки от тях имало по три тела на хуманоидни същества, облечени в железен плат с доста фина текстура.

Според източника те евентуално са аварирали. Истината тогава е скрита. Но в ерата на интернет стават от ден на ден пробиви в системата за сигурност, през които изтича класифицирана информация.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР