Темата за Мегзит продължава да вълнува кралския двор и това

...
Темата за Мегзит продължава да вълнува кралския двор и това
Коментари Харесай

Какво не им достигна на Хари и Меган, за да останат в кралския двор

Темата за Мегзит продължава да вълнува кралския двор и това сигурно няма да се промени в идващите месеци. Последният коментар, който пристигна от там, е на Софи, графинята на Уесекс .

Тя елементарно може да се сложи на мястото на Меган Маркъл, тъй като преди години също трябваше да се приспособява към напълно новия си метод на живот около връзката си с принц Едуард.

Според People, графинята на Уесекс вижда главната причина за Мегзит в прекомерно дребното време, което Маркъл имаше да се приспособява към живота на кралска персона .
 Снимка 482668

За разлика от нея, Софи и актуалният й брачен партньор са се виждали пет години, преди да заживеят в Бъкингамския замък за шест месеца сред годежа и сватбата си.
 Снимка 482669

Въпреки прекомерно дребното време и бързото случване на всичко към годежа, брака и раждането на първото дете на Хари и Меган, всички членове на кралското семейство са били обединени от концепцията да й оказват помощ да се приспособява оптимално бързо и безболезнено , написа Harper`s Bazaar.

За страдание, задачата им не може да се дефинира като сполучлива, а, въпреки всичко, аргументите за Мегзит не са единствено и само в кралския двор.
 Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит
Истината за Мегзит става ясно

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Преди The Sunday Times Софи съобщи, че само се надява херцогът и херцогинята на Съсекс да бъдат щастливи с новото начало , което сложиха зад океана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР