Темата за лидера на ГЕРБ – това не е тема

...
Темата за лидера на ГЕРБ – това не е тема
Коментари Харесай

Георги Харизанов със звучна плесница срещу Кирил Петков: Защо премиерът взима на свое лично разпореждане Агенцията по безопасност на храните, дали защото бизнесът му е с хранителни добавки

Темата за водача на ГЕРБ – това не е тематика табу, няма такава. Тя органично не съществува. Борисов няма да свикне да губи. Но това зависи от делата, а не от персоналното им виждане за победа и загуба. Битката в този момент е сред ляво-либерално и дясно-консервативно. Ще забележим накъде ще завие обществото – това е въпрос, който е рано да си задаваме. Това разяснява в студиото на Българска национална телевизия анализаторът Георги Харизанов.

Обществото, медиите и политиците са дали един толеранс на кабинета, с цел да се види какво счита да прави. Но още на третия ден се развенчаха доста легенди. Какво пречи тогава на третия ден да се пита за какво министър председателят Петков взима на свое персонално предписание Агенцията по сигурност на храните, при все това се занимава с хранителни добавки... Крайно време е рекламните фрази да бъдат заместени с каузи, уточни анализаторът.
свързани новини237023на 03.12.2021
Интересно ми е като се приказва за промяна в правосъдната система, с фиксирането в една лична смяна по какъв начин тъкмо ще се случи смяната, уточни Харизанов.

С лека подигравка той показа, че ще следи с голям интерес по какъв начин ще се прави боен мост до Русе, който ще се употребява и с други цели.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР