Темата за корупцията се издига на друго равнище с решението

...
Темата за корупцията се издига на друго равнище с решението
Коментари Харесай

Адв. Шейтанов: Покупка на евтино жилище стана стимул да си на власт

Темата за корупцията се издига на друго ниво с решението на президента за привикване на КСНС, съобщи юрист Владимир Шейтанов, член на Стратегическия съвет при президента в предаването ”Денят стартира с Георги Любенов ”.
" Всеки един татко се стреми да обезпечи едно хубаво жилище на децата си, изключително в случай че идва от провинцията. Когато една огромна част от българското общество се намира под чертата на бедността, такива динамични ходове, изключително на по-млади политици, в действителност вършат изключително усещане ".

" Преди време си разреших да дефинира протичащото се като чума. Корупцията в действителност е като една заразна зараза. Имам чувството, че един от тласъците за престояване във властта е да си купиш на ниска цена жилище ", добави още адв. Шейтанов.

,,България скоро ще се приближи до миг, в който ще би трябвало да сложи монумент на корупцията. В България като че ли плащаме самобитен налог на корупцията, по тази причина не се развиваме. Ако в този момент се развиваме с темпове от порядъка на 3,6 %, може би без корупцията у нас щяхме да се развиваме двойно по-бързо``, уточни Шейтанов.

,,Нямам визия по какъв начин ще се развие Съвета по национална сигурност, защото нашият Стратегически съвет не е част от него, само че нека всички ангажирани по въпроса ведомства участват. Колкото по-широка е тази полемика за корупцията, толкоз по-добре за българското общество``, означи юристът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР