Темата „За“ и „Против“ ваксините разедини още повече и без

...
Темата „За“ и „Против“ ваксините разедини още повече и без
Коментари Харесай

Катар няма да изисква ваксини за Мондиал 2022

Темата „ За “ и „ Против “ имунизациите разедини още повече и без друго разединеното ни общество, като главната причина за това са крайните ограничения, които едно или друго държавно управление подхваща. В Катар обаче имат намерение да подходят надалеч по-дипломатично с оглед наближаващото Световно състезание, на което страната ще е хазаин след към година. Официално стана ясно, че локалните здравни управляващи няма да изискват наложителна имунизация за футболистите, които ще дойдат за Мондиала.

Министър-председатрелят на Катар - шейх Халид бин Халифа бин Абдулазиз Ал Тани, разгласи през юни, че ще вкара изискване за наложителна ваксина против COVID-19, само че от ФИФА са провели щателни диалози, с цел да може това изискване да бъде изменено.

Очаква се скоро федерацията и страната-домакин да разгласят крайното си решение, само че източници на Associated Press са уверени, че тази мярка ще отпадне и вместо нея ще се одобри проект за постоянно тестване за ковид.

Темата стана изключително гореща, откакто стана ясно, че редица футболисти, а и други професионални спортисти по света, оповестиха, че няма да се имунизират.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР