Темата за Глория и новият й - Добромир Добрев е

...
Темата за Глория и новият й - Добромир Добрев е
Коментари Харесай

Взрив: Глория с първи разкрития за младото си гадже!

Темата за Глория и новият й - Добромир Добрев е преди всичко в таблоидите от дни. Но за това си е отговорна самата прима, която собственоръчно навря в очите на почитатели и публицисти мускулестото младо лъвче, с което се е хванала.



Помним, че тя бе тази, която разгласява фотоси на двамата, а сега се получи обстановка от вида хем сърби, хем боли. От една страна баба Глория не може да се стърпи и да не се изфука с атлетичния мачо, който е забърсала, а от друга се нервира, че хората разясняват разликата в годините им, която е забележителна.

След редица изявления по тематиката и даже обстоятелството, че родителката на Добрев е надали не наборка на Гло, певицата се разлюти съществено. Последиците са две - първо Добромир заключи профила си в мрежата, с цел да не може да се гледа от никой, отвън приятелите му и второ - обичаната му се изрече обществено.

Преди часове Глория още веднъж пусна любовно фото на двамата в своя страница, което обаче бе съпроводено от гневни думи. " Жълтури, смешни сте. Голяма завист, бе, огромно нещо ", кресна дивата, както не е правила в никакъв случай до момента.

Потребители са уверени, че това е доказателство, че чалгаджийката е хлътнала до ушите по Добромир, само че и към този момент започнаха залози какъв брой дълго ще трае тази " нетрадиционна обич ".

" Утре ще загледа някоя млада и ще й бие шута, а тя единствено дето се пени ", разясняват в нета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР