Темата за ексалацията на напрежението заради инцидента в Полша беше

...
Темата за ексалацията на напрежението заради инцидента в Полша беше
Коментари Харесай

След ескалацията в Полша: Какво коментираха депутатите в НС

Темата за ексалацията на напрежението поради случая в Полша беше и в центъра на вниманието на народните представители.  След съмненията за ракетните удари в Полша последва и реакция в българския парламент. Според ГЕРБ би трябвало да се открият всички обстоятелства преди да има позиции на страните в Съюза.

„ Преди да показваме терзания, би трябвало да се открият обстоятелства. Не мисля, че има, каквато и да е заплаха за нашата страна. Изразяваме взаимност с нашите съдружници ”, сподели Даниел Митов по NOVA.

 



„ Изключително сме разтревожени след станалото в Полша. Това е страна, сътрудник в НАТО. В България няма никакви опасности ”, сподели Даниел Лорер .

Движение за права и свободи застъпиха тезата, че военният спор сред Украйна и Русия би трябвало да се реши по кротичък метод.

„ Данните, с които разполагаме са доста нищожни. Осланяме се на изказванията на международните водачи, както и на американския президент. Самата война в 21 век не носи позитивен резултат за нито една страна ”, сподели Джейхан Ибрямов .

„ Въпрос на време беше да се случи това нещо. Става постоянно, когато има военни кофликти. Случи се и в България преди повече от 10 години, когато беше войната в Югославия ”, разяснява Костадин Костадинов от „ Възраждане ”.

„ Не мисля, че сега би трябвало да бием камбаната и да споделяме, че това е мотив за паника ”, счита Стефан Янев .
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР