Темата ще бъде в центъра на първото онлайн издание на

...
Темата ще бъде в центъра на първото онлайн издание на
Коментари Харесай

Възстановяване на българската икономика и рисковете пред нея

Темата ще бъде в центъра на първото онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria на 15 октомври                                                         

С значимата и доста забавна тематика за измененията, през които мина България през последните две десетилетия, ще стартира първото онлайн студио на петата Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria. Тази година тя ще се организира напълно онлайн в границите на 4 онлайн издания и е изключително специфична, тъй като съответствува с петия рожден ден на бизнес малкия екран. Всеки ще може да я наблюдава онлайн на bloombergtv.bg, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в обществените мрежи.

За следващ път екипът на Bloomberg TV Bulgaria е поканил за събеседници едни от най-утвърдените специалисти от страната и света. Първото онлайн студио ще се организира на 15 октомври, от 14:30 часа. По тематиката за възобновяване на българската стопанска система и рисковете за нея сега ще чуем мнението на Георги Ганев, програмен шеф по стопански въпроси в Центъра за демократични тактики, Йордан Недев - шеф вложения и M&A, член на Съвета на шефовете, Sirma Group Holding JSC и Кристофор Павлов, основен икономист на УниКредит Булбанк.

Георги Ганев е измежду най-утвърдените икономисти у нас. Интересите му са в региона на макроикономиката и паричната доктрина и политика, политическа спестовност, стопанска система на прехода, стопанска система на растежа и развиването, нова институционална стопанска система. Йордан Недев е финансист и специалист с богата управническа и консултантска кариера. През интервала април 2013 – септември 2014г. е шеф на „ Бианор Сървисиз “ ЕООД – компания за създаване на софтуерни решения. А от 2015 година заема позицията Директор вложения и M&A, член на Съвета на шефовете, Sirma Group Holding JSC. Кристофор Павлов е сполучлив икономист, чиято кариера стартира в Българска народна банка, а през годините се развива в разнообразни банкови институции в страната. От 2006 година е Главен икономист на УниКредит Булбанк.

Модератор на първото от серията онлайн студиа ще бъде водещият на „ Светът е бизнес “ и „ Клуб Investor ” по Bloomberg TV Bulgaria - Ивайло Лаков. За да следите всичко настоящо към конференцията, може да се регистрирате гратис на  . Междувременно, във връзка 5 години от старта си в българския ефир, Bloomberg TV Bulgaria следва да разгласи и нова специфична акция, с която още един път ще съобщи мощния си ангажимент към бизнес общността.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР