Темата Северна Македония се вкара в парламента днес, за да

...
Темата Северна Македония се вкара в парламента днес, за да
Коментари Харесай

МОЛЯ?! 6 метра водосточна тръба глътнала 1 милион лева от МРРБ на Караджов

Темата Северна Македония се вкара в Народното събрание през днешния ден, с цел да отклони вниманието от заключенията на междуведомствената комисия сред Министерството на финансите и Министерството на районното развиване и благоустройството, заяви през днешния ден министър председателят Кирил Петков след държавното съвещание. Той уточни, че комисията е разкрила 2.5 милиарда лева, които са желани за заплащане на работи по противозаконни градежи с раздути бюджети.

" Тези пари трябваше да бъдат платени през нарастването на бюджета, което Министерството на районното развиване изиска ", сподели Петков. Както е известно, Министерство на регионалното развитие се ръководи от министър, излъчен от " ИТН " - Гроздан Караджов.

Една от аргументите наред с тематиката Северна Македония водачът на партията Слави Трифонов да отдръпна поддръжката си за ръководещата коалиция е отводът поисканите пари от Министерство на регионалното развитие да бъдат дадени.

Проверките на комисията са разкрили, че построяването на 6 метра водосточна тръба е оценено на 1 млн лева, а слагането на 3 стълба на 2 млн. лева, сподели Петков, представен от " Дневник ", без за влезе в детайлности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР