Темата с учебниците е много важна, беше направена проверка на

...
Темата с учебниците е много важна, беше направена проверка на
Коментари Харесай

Доц. Милен Михов: Изказването на Нинова за учебниците е политическа манипулация

" Темата с учебниците е доста значима, беше направена инспекция на наличието по наш сигнал преди 2 година Един учебник за общообразователните дисциплини да се стандартизира, беше нашето предложение. За профилираните паралелки поради промените на технологиите може да има повече благоприятни условия ".

Това съобщи в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS доцент Милен Михов, зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му изявлението на Нинова за учебниците е политическа операция, тъй като тя загатва съответен учебник. А това, че в един има методическа неточност, не е обобщаващо за всички.

" Има доста екзотични имена на обединения, политическият PR се развива. Хората реагират на сполучлив или несполучлив PR, качеството и действителните достижения или неточности на политическите фактори е определящо ", счита доцент Михов.

" Разделихме се от Оперативна програма и по този начин считаме, че насочваме обръщение за директни дейности. Вътрешна македонска революционна организация няма да се яви единствено на изборите, а ще бъде политическа платформа с необятно гражданско присъединяване " показа зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Според него шествието „ Луков марш “ е било дамгосано като шествие на фашисти и крайни представители на ксенофобски организации, само че Вътрешна македонска революционна организация се е дистанцирало от дълго време от тази демонстрация, която не трябва да бъде оценена толкоз извънредно.

Той счита, че няма да има съществени спънки за осъществяване на изборите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР