Темата с понито от в социалните медии. Животното печели подкрепата

...
Темата с понито от в социалните медии. Животното печели подкрепата
Коментари Харесай

Социалните мрежи след случая с понито: Как така хапе, без да иска писмено разрешение

Темата с понито от в обществените медии. Животното печели поддръжката на множеството, над тази за потърпевшата жена. Припомняме че преди към две седмици ръката на бременна жена пострада. Тя е желала да погали понито, като за задачата е пренебрегнала разпоредбите на зоопарка и се доближила до ограждението на кончето, а в следствие, то отхапва пръстите ѝ.
Прочетете още
Дали са нужни повече ограничения за предотвратяването на сходни произшествия в бъдеще? Преобладаващото мнение, е че откакто има табели с разпоредбите на мястото, следва те да се съблюдават. В тази връзка жена изригна с коментар във Фейсбук.

Красимира Хаджииванова написа: „ Не си завирайте ръцете в устите на понита, коне, носорози и крокодили. И кучета - също. “

Вижте какво гласи целия текст:

„ Пони отхапало пръстите на жена в зоопарка в Стара Загора.

Жената изяснява, че животното ИЗВЕДНЪЖ я е захапало - а не с документално предизвестие, както е редно.

Възмутени жители настояват, че трябвало да има особено предизвестие, че понито е неприветливо и хапе, тъй като това бил ТРЕТИЯТ път за един месец, в който човек е ухапан от понито.

Аз бих обърнала акцента по този начин - това е третият път, в който хора не знаят къде са попаднали (може би са отишли в зоопарка под хипноза) и си завират ръцете до лактите в огражденията на непознати животни.

Не е ли впечатляващо, че при съществуване на указателни табели, забраняващи прескачането на огражденията и дразненето на животни, които прекарват целия си живот ЗАД тези ограждения, въпреки всичко се намират идиоти, за които това не е задоволително, и те прескачат и бъркат в устите на животните?

Трябвало, вика един жител, касиерката особено да уведомява влизащите в зоопарка, че понито е НЕДРУЖЕЛЮБНО (и вероятно да предлага посредник, който да ви спомага, когато желаете въпреки всичко да му бръкнете в устата).

А може би би трябвало, господине, да ви прикрепим по една касиерка, която да випридружава от заран до вечер при осъществяването на всевъзможни дейности, и нежно, само че уверено да ви защищава от рискове.

Касиерка да ви споделя, че не би трябвало да бъркате в контакта, касиерка да ви споделя да не пресичате на алено, да не бъркате в устата на понита и крокодили в зоопарка и изобщо да не посягате към непознати животни, изключително зад огради, в случай че ще да са синигери.

Па четете ги тия табели, те в действителност НАРОЧНО СА ТАКА!!

Сега, в случай че обаче попаднем някъде, където няма табели, КАКВО ДА ПРАВИМ ТОГАВА??

ПЪРВО - ЗАПАЗЕТЕ СПОКОЙСТВИЕ.

Второ - това постоянно работи - не си завирайте ръцете в устите на понита, коне, носорози и крокодили.

И кучета - също. Като видите куче на мотив, не му се завирайте в муцуната с думите ОООПР.РРР¥¥¢¥¢¢¥¢ ¢!!!! КАКВОСИСЛАДКОООООО!!!, изключително в случай че назначената ви съпътстваща касиерка не е към вас сега, с цел да ви възпре.

За край - DMS KASIERKA ZA TOQ KLET NAROD.

П. С. Баща ми даде концепция зоопаркът да подаде тъжба, че трансформират понитата в стръвници. Па не е неприятно!

П.С.2 Това се отнася и за всички туземците, които посещават това място наречено зоокът У градО!!!!!

НЕ ХРАНЕТЕ, ДРАЗНЕТЕ И ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ЖИВОТНИТЕ! Живота им е задоволително прогнил там! “

Част от мненията:

„ Абсолютно съм съгласна с казаното! Не сме венецът на природата, а звено от хранителната верига. И сходни идиотски действия потвърждават първото непрекъснато. Бременна и с друго дете, което се учи от нея какво се прави и какво не! “

„ Интересна нация сме, не съблюдаваме разпоредбите и законите (ния сме над тях), и в това време недоволстваме, че ги няма. “

„ Ами, да. Като на никое място не е категорично упоменато, че понито може да отхапе, сдъвче и глътне нечии пръсти, ще си бърка дамата, където си реши. Затова написа на микровълновите печки, че не стават за сушене на къпани котки. “

„ И да махаме децата, преди да сгънем количката. “

„ А за какво, госпожа, вършиме зоопарк с такива недружелюбни ДИВИ животни?!?! Защо не направихте един парк с отзивчиви опитомени домашни крокодили, понита и лъвове, които дават да им се бърка на всички места, дават да им се сплитат плитки от опашките и да се галят, пощипват, подръпват, да театралничат и да се усмихват благо за фотография, вместо да атакуват жителите!? Все отново хората са отишли там да пипат козини, да плуват радостно с крокодили и по какъв начин на тях ше им се споделя, че нещо не може?! “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР