Темата с пътищата и дупките е болна за шофьорите в

...
Темата с пътищата и дупките е болна за шофьорите в
Коментари Харесай

Асфалтова кръпка предизвика вълна от шеги СНИМКИ

Темата с пътищата и дупките е " болна " за водачите в България.  Често хлътванията по асфалтовите настилки порастват с години, а някои от тях вземат и " жертви " - спукани гуми, изкривени джанти, трошат елементи по ходовата част на колите.

И до момента в който запълнените дупки и новоасфалтираните пътища се посрещат от водачите с облекчение, не такива усеща провокира една асфалтова кръпка, появила се в софийския кв. " Люлин ".

Жена споделя фотография, на която се вижда, малко парче настилка, което наподобява положено неотдавна. Около него обаче положението на пътеката надалеч не е  " розово ". Граждани допускат, че някой е решил да оползотвори остатъците от асфалтиране като направи положително, само че все пак обстановката провокира вълна от смешки в мрежата.

Вижте част от мненията на столичани:

" Екстра! В цяла Европа асфалтират по този начин ", майтапи се Тодор Н.
" Колко е пълен асфалта? ", чуди се Емил Н., визирайки настоящата тематика с дебелината на настилката на Северната дъга в столицата.  " Стига бе хора... Ясно е, че е останало асфалт и са решили да запълнят някоя дупка... то се вижда, че това е някаква козя пътечка, несъмнено не ми наподобява на " улица "!, " счита К. Велинов.  " Страхотна арт направена настилка ", иронизира столичанка.   " Люлин " в действителност имаше потребност от това ", заключава Соня М. 





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР