Темата с искането на оставки се изтърка. Моят апел към

...
Темата с искането на оставки се изтърка. Моят апел към
Коментари Харесай

Динкова: Амбицията е да развиваме качествена услуга, не виждам причина за оставка

" Темата с настояването на оставки се изтърка. Моят зов към бизнеса е да ми оказват помощ да защитим качеството на продукта. Аз не съм министър на ресторантьорите, а и на потребителите. Да можем да защитим ставката от 9 % е значима за развиването на бизнеса. Амбицията е да развиваме качествена услуга, не виждам причина да приказваме за оставка ", съобщи в Бургас министърът на туризма Зарица Динкова, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


" Планирам среща с министъра на опазването на здравето, има концепция в медицинските пунктове по плажовете да се наемат и парамедици, а освен медицински личен състав ", добави Зарица Динкова.

" Септември и октомври имаме с към 20 до 40 % растеж на полетите по отношение на предходната година, има нови дестинации от Полша и Англия, има екзотични полети от Кувейт и Испания. Целта е второто крило на сезона да се удължи. Държим във всяка една община да има по един общински плаж, тъй като има доста тъжби във връзка с платените зони ", добави кметът на Бургас Димитър Николов.

Малко по-слаб, само че добър сезон спрямо предходната година регистрират в Приморско. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР