Темата Пеевски ще бъде затворена, когато Пеевски бъде затворен в

...
Темата Пеевски ще бъде затворена, когато Пеевски бъде затворен в
Коментари Харесай

Методи Лалов: Бойко Борисов и Делян Пеевски са ваксинирани срещу наказателно преследване

" Темата " Пеевски " ще бъде затворена, когато Пеевски бъде затворен в Софийския централен затвор за действията си ". Това написа във Facebook страницата си общинският консултант от " Демократична България " в Столичен общински съвет Методи Лалов.

" Това обаче може да се случи единствено в случай че Гешев бъде свален от поста основен прокурор и прокуратурата бъде сложена под действителен публичен и институционален надзор ", добавя той.

Думите му са предизвикани от изявление на Йордан Цонев, зам.-председател на Движението за права и свободи, който през вчерашния ден съобщи, че " за Движение за права и свободи тематиката Пеевски е затворена ".



В нов пост от тази заран, Лалов включва и някогашния министър председател Борисов към защитаваните от прокуратурата, което, несъмнено, е ясно от дълго време, само че би трябвало да се припомня:

" Бойко Борисов и Делян Пеевски са имунизирани от дълго време против наказателно гонене. И ще имат углавен имунитет до момента в който Иван Гешев и хора като него са отпред на прокуратурата ".



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР