Темата на статията е Светът в криза. Сценарий за 21

...
Темата на статията е Светът в криза. Сценарий за 21
Коментари Харесай

Проф. Андрей Фурсов: Сценарий за XXI век - Навлизаме в новите тъмни векове

Темата на публикацията е „ Светът в рецесия. Сценарий за 21 век ". И тук от време на време идва въпросът. Но за какво на елементарния човек въобще му е да знае за международните проблеми. Най-простият отговор е, че е забавно и значимо. Както е споделил ненавистникът на Русия Чърчил: „ Колко е значимо и забавно да знаеш всичко, което се случва в света “. Но има и друга причина. Тя е изцяло практична. В актуалния свят, изключително след 1945 година, границата сред външното световно и държавното локално е пунктирана.

Познаването на протичащото се на световно равнище е належащо, с цел да изградите персоналната си тактика, която дефинира отношението ви към действителността.

Например глобалистите желаят да отстранен парите в брой. Познавам хора, които споделят „ е, комфортно е да плащаш с карта “. Да, в действителност е комфортно. Но в това време индивидът е напълно под надзор. Могат да анулират картата му когато и да е.

И най-после, не на последно място. Необходимо е да се разбере какво се случва в света, тъй като светът в действителност тъне в рецесия, а няма аналози на рецесията, в която ние тънем. Защото тази рецесия съчетава чертите на три исторически рецесии по едно и също време.

И през днешния ден нашите решения, учредени на съответни познания, ще се отразят на ориста на нашите деца и внуци. Дълбоко съм уверен, че всеки от нас е единствено частица в фамилната верига, част от катедралната персона. Нашите предшественици, ние и нашите потомци. И всичко, което вършим в този момент, ще се отрази на нашите деца.

Ние решаваме какво обучение да получат нашите деца, с цел да имат оптималната независимост на маневриране, с цел да са подготвени за всяка смяна – психическа, прочувствена, интелектуална.

Каква е същността на сегашния исторически миг. Завърших института през 1973 година, бях на 22 години. Никога не съм предполагал, че моето потомство ще бъде в такава повратна точка. Защото израснах в безшумно време.

След това всичко продължи да се усилва. Факт е, че на всяко трилетие или петгодишен интервал от ден на ден и повече събития се вписват в единица време. И най-досадното е, че актуалната просвета не беше подготвена за това.

Образованието постоянно изостава от науката, само че сегашната просвета за обществото доста изостава от действителността. Всъщност имаме потребност от нова просвета. Между другото, на Запад са се погрижили за това, само че отново не университете, а Централно разузнавателно управление на САЩ и Ми-6.

Каква е същността на сегашната обстановка? Тя е елементарна. Капитализмът е съвсем мъртъв. Говорейки през днешния ден за капитализма, който е в последна рецесия, би трябвало да се има поради, че международните елити значително престанаха да крият проектите си, техните прислужници пишат за това намерено.

Ако по времето на Съюз на съветските социалистически републики идеолозите на буржоазията срамежливо се прикриваха с народна власт, права на индивида и така нататък, в този момент няма от кого да се срамят, тъй като, съгласно тях, към този момент никой няма да накаже „ буржоазията “: няма страна от която алените армии да скачат, побеждават " неприятните ". Изглежда обаче, че няма да се радват дълго: международната рецесия с невиждани размери ще обхване и тях.

След като са монополизирали „ горния етаж “, световното пространство, новите притежатели няма да позволен никого тук; ще работят като ултраглобалисти и в това време деглобалисти. И тогава „ долните етажи “ ще бъдат смачкани под тях.

Необходими са най-малко два века на капитализма, с цел да подчинят всички други форми, до момента в който се трансформира от водещ режим в господстващ. По-новите системи съвсем в никакъв случай не печелят с нокаут, нормално по точки посредством позиционна, обществено и психически изтощителна битка, пробиви и отстъпления, взаимни отстъпки.

Това е главното наличие на епохите, наречени " тъмни епохи ". Това са Тъмните епохи – четвъртите в историята на европейския човек – в които навлизаме.

В съпоставяне с Пост-Запада (подчертавам: за сравнение) Русия, руснаците остават в това отношение, най-малко за момента, по-твърд орех за разтрошаване. 90-те години се трансфораха в мощен психоудар върху популацията на Русия, най-вече върху руснаците. Но, както се споделя в песента, „ оживелите са станали по-силни от стомана “.

Въпреки че, както демонстрира опитът, лакеите пееха дружно с ултраглобалистите и на нас ни пристигна допълнително. Веднъж Бисмарк отбелязва, че Русия е мощна и затова ужасна с оскъдността на своите потребности.

Разбира се, през днешния ден потребностите на жителите на Руската федерация са доста по-високи, в сравнение с в умиращата късна автократична Русия, само че равнището на комфорт в нашата страна е приблизително по-ниско, в сравнение с в Пост-Запада, изключително отвън Москва. А това е сериозен фактор.

И по този начин наречените „ демократични промени “, извършени от управляващите, като се стартира от ваучерната приватизация и се стигне до пенсионната промяна, надали ще допринесат за възпитанието на „ дисциплиниран човек “ - фантазията на ултраглобалистите. Или бъркам?

В " новата действителност " хората би трябвало да живеят в атмосфера на непрекъснат боязън, в режим на индуцирана психическа зараза - наплашени, тези, които са изключили рационалното мислене, се ръководят по-лесно.

Основното поле на тези психоепидемии (всъщност психоинформационен терор) ще бъде, несъмнено, Пост-Западът. По-малко богатите и по-малко уравновесени режими отвън него ще бъдат изкушени да повторят това вкъщи.

Има две аргументи: първо, да показват преданост към господарите на международната игра („ ние сме същите като вас “, „ запишете ни като постбуржоа – ние сме отворени за това “ и т.н.); второ, да се компенсира социално-икономическата уязвимост с психоинформационни ограничения.

И двете са самоубийствени, тъй като водят върховете на страните от „ втората зона ” (полупериферията) към заличаване, на първо място социално-власово и икономическо.

Именно с психоинформационни удари ултраглобалистите ще прочистят върховете на страните от „ втората зона ” и самите тези страни. Няма да има кой да ги запише в постбуржоазното общество - няма задоволително място за тях.

Изненадващо, случаят с Тръмп не научи на нищо хората от втора зона, които раболепно пасаха в коридора на Пост-Запада. Те са прислужници, а притежателите на новата действителност нямат потребност от тях.

Само духовното изпитание, в случай че не на всеки, то на избран % от популацията – модален вид персони – е належащо изискване за разрушаването на биодигиталния концентрационен лагер, изграждан от Пост-Запада.

По пътя ще зародят задоволителни условия. Капитализмът умира, само че би трябвало в началото да подкопаете системата, която го заменя, да я отслабите колкото е допустимо повече, да поставите лост в колелото на нейната история, защото в света на тази система няма място за Русия, руснаците, или въобще за хората. Неговите притежатели са нашите врагове: класови, геополитически, цивилизационни и социобиологични типове.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР