Темата на новия политически сезон ще са пари, предвид че

...
Темата на новия политически сезон ще са пари, предвид че
Коментари Харесай

Арман Бабикян за Фрог: Некомпетентността на управлението е с нарастващ тренд

Темата на новия политически сезон ще са пари, поради че ще се гласоподава бюджета. Най-тежките разногласия ще бъдат там. Очаквам кавги в разнообразни браншове, тъй като некомпетентността на ръководството е с възходящ тренд. Ще сме очевидци още на вътрешнополитическата рекламна акция наречена Европейско председателство, разяснява пред Фрог нюз политологът Арман Бабикян.
През този сезон най-вероятно ще станем очевидци на избор на съмнение, импортиран от Марешки. Смятам, че този избор ще откри парламентарно наличие. Работата на вота на съмнение не е единствено гласуването, а изтъкването на тези, които търсят гласност през парламентарен спор. Ако един избор е квалифициран професионално, има смисъл от него, в случай че не – е загуба на време.

Снощният митинг бе изпускане на пара, която не се е натрупала през лятото. Той е пушилка. Не можеш да организираш нещо по неизвестен път. Далеч преди той да се състои, хората, които стоят за него, би трябвало да излязат със своите лица и своите причини. В конспиративност митинги не се вършат, а партизанско придвижване. Съставянето на държавно управление от страна на водачите на митинга е смешно. Това са следващите хора, които са използвани, с цел да обезсърчат действително възмутените хора с протестен заряд, които не харесват днешната власт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР