Темата коментира и преводачът Мажд Алгафари. Според него става въпрос

...
Темата коментира и преводачът Мажд Алгафари. Според него става въпрос
Коментари Харесай

Лъсна Смъртоносната Схема На Разбитата Каналджийска Мафия! Лапат Милиарди, Прекарват Терористи!

Темата разяснява и преводачът Мажд Алгафари. Според него става въпрос най-вече за афганистанци и иракчани, тъй като сега потокът на сирийците бил противоположен.

" От 2014 година в България стартира да се образува един бизнес в тази тенденция - проведени групи, които да посрещат мигранти, да ги превеждат през територията на страната до Сърбия - със " съдействието " на органите на реда. Това закупи размери на проведена незаконна група ", уточни Алгафари.

Според него въпросът с мигрантите през днешния ден е по-различен. Темата с бежанците отпаднала, тъй като те се разпределили. Хората, които се възползвали от услугите на каналджиите през днешния ден били доста рискови хора.

" Не би трябвало да гледаме групата, която сме задържали като трафиканти, би трябвало да гледаме и хората, които са превели ", безапелационен е Алгафари.

Припомняме, 17 души бяха арестувани през вчерашния ден за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на мигранти. Арестите били в продължение на огромната интервенция " Халифакс ", осъществена от Европол през 2017 година, както сподели заместител основният прокурор Иван Гешев. Той дефинира групата като комерсиално сдружение.

Били забъркани и корумпирани граничари.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР