Темата е такава, че аз я приемам с прискърбие. Светът

...
Темата е такава, че аз я приемам с прискърбие. Светът
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако чакате война, сменяме приоритетите

Темата е такава, че аз я одобрявам с огорчение. Светът не го чака нищо положително, когато се приказва за сигуронст. Да рушиш мостовете и пътищата на другите. За страдание европейската дипломация търпи укори, тъй като преди шест месеца и Макрон бе срещу общата защита, само че видяха голяма опасност и нови съюзи, разгласи министър председателят Бойко Борисов.

" Военните добре си показват съюз Китай, Иран, Русия и Турция. Техният брутен артикул е седем пъти над този на Европейски Съюз. За пръв път в този момент се вкара думата индустриално съдействие. Защото има доста оръжие, само че то е разпръснато из Съюза. Да, ще направи съдействие. За електрониха, за оръжие, за огромна част от корабите. Как по този начин ремонтираме натовски хеликоптери? Но се оказа, че сме купили все транспортни. Пазарени са по този начин, че нямат въоръжение. Сега би трябвало да им вземем такова, само че и да вдигнем заплатите. Много е значимо и благодаря на всички, че имаме публичен консенсус. Ако мислите, че ще има война - насочваме всичко в тази посока. Иначе милиард за това, за това, приходи, приходи ", отсече Борисов.

И на нас ни се желае всичко да стане, да не приказваме, че би трябвало да подменим и ракетите. Затова с Общата европейска защита започваме да мислим. Същият ли е южния фланг на НАТО с тези нови съюзи. Унищожавахме и ракети. А каквито и да са самолетите и хеликоптерите, ракетите от Крим сочат България. Как ще се предпазим с няколко самолета? Какво ще вършим, в случай че няма европейски проект? Генерал Боцев би трябвало да направи проект по какъв начин да ги посрещнем, от кое място ще дойдат. Европа стана под напън. Тероризъм. Атакуваха най-силните страни и съумяха. Избори се печелят с анти мигрантска вълна. Тези, които са надалеч от Търция настояват, че тя не била в Европейски Съюз. На тях им е елементарно, надалеч са. Много можем да си приказваме. Надявам се с дипломация и твърда ръка от водачите ни. Един твърди в никакъв случай няма да пуснем Албания, различен Украйна. Разминаваме се с доста от сътрудниците, тъй като поколенията са не запомнили по какъв начин се води война. В Европа един боец да загине е покруса. Благодаря на сътрудниците, подготвени сме да мислим в общ консенсус, съобщи още министър-председателят.

Ако военните ни убедят, ще променим приорититети. За нас бе образованието. Да знам, от кое място ще ни пристигна, тъй като сме на място, откъдето може да ни пристигна от доста места, приключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР