Темата беше обсъдена на среща между УС на ЕНЕРГО-ПРО Варна

...
Темата беше обсъдена на среща между УС на ЕНЕРГО-ПРО Варна
Коментари Харесай

3700 небитови клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Продажби от област Шумен все още не са избрали доставчик на електроенергия на свободен пазар

Темата беше разисквана на среща сред УС на ЕНЕРГО-ПРО Варна и кмета на Шумен

На среща на управителния съвет на ЕНЕРГО-ПРО Варна с кмета на община Шумен и други представители на локалната власт бяха дискутирани настоящи планове на сдруженията от Групата, които касаят взаимната работа с общинските представители. Една от значимите тематики на срещата беше либерализацията на небитовите клиенти, според промени в Закона за енергетиката от м. юни 2020 година Управителите Ангел Ангелов, Анжела Тонева и Даниела Димитрова показаха пред кмета на община Шумен Любомир Христов, че 3700 небитови клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Продажби към момента не са избрали снабдител на електрическа енергия на свободен пазар, срокът за което изтича другия месец.

Срещата по самодейност на енергийното сдружение се организира за втора поредна година и е част от обиколката на шефовете в огромните общини в Североизточна България за усъвършенствана връзка и открит разговор по тематики от съвместен интерес. Управителите срещнаха локалната власт в Шумен с планове в ход, в това число с плануваните вложения на електроразпределителното сдружение ЕРП Север в мрежата на област Шумен през 2021 година Посочено беше, че до края на годината сдружението ще вложи 4,6 млн. лева в рехабилитация на електроразпределителните уреди и в нова мрежа, според капиталовата и ремонтната стратегии на сдружението.

Срещата приключи с обзор на развиването на мрежови проблеми, повдигнати по време на разискване по аналогични тематики предходната година сред шефовете и локалната власт. Договорени бяха спомагателни способи за взаимно съдействие в взаимната работа. Потвърден беше задължението за отворена и улеснена връзка сред двете страни в употребява на качествената доставка на електрическа сила на клиентите в региона.

 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР