Тема табу… или пък вече не? Без значение – аналният

...
Тема табу… или пък вече не? Без значение – аналният
Коментари Харесай

Край на заблудите! Разбиха 3 мита за аналния секс

Тема табу… или пък към този момент не? Без значение – аналният секс ще си остане едно от най-предпочитаните преживявания за господата, а може би и за огромна част от дамите. Давали сме много препоръки за всички, които желаят да пробват „ неразрешеното “ наслаждение, а през днешния ден желаеме и да развенчаем няколко мита.

1. Мъжете, които доста упорстват да вършат анален секс с обичаната, в действителност са прикрити гейове
Пълна нелепост! Вярно е, че при хомосексуалистите това е главната форма на съприкосновение, само че то пък какъв ли избор имат? Ако сътрудникът ви доста желае да пробвате аналната обич, това в действителност си го прави 100% мъжага, за който ще е наслаждение да ви има „ отвред “. А и чисто физически аналният секс е по-приятен за мъжете, тъй като мускулите са по-стегнати и „ обгръщането “ на пениса носи доста по-силни чувства.

2. Боли
Само, в случай че сътрудникът е разсеян. Ако аналното навлизане се прави вярно – постепенно, нежно, без внезапни придвижвания, няма да има болежка. Истината е, че изисква време. Но най-важният фактор за болката е страхът! Ако ви е боязън, колкото и деликатно да работи сътрудникът, отново ще ви боли. Защото страхът кара мускулите ви да се стягат, а това непроменяемо води до остра болежка. Затова е добре да отделите повече време и на предразполагането.

3. По-готин е от обичайния секс
Всъщност в множеството случаи в действителност е по този начин. Но не си вкарвайте мисълта, че ви чака нещо умопомрачаващо. Да, може и да се случи, само че когато човек има големи упования, постоянно остава отчаян. Пък и удоволствието от аналния секс при дамите не зависи толкоз от физиологичните фактори. Истина е, че на входа на ануса са ситуирани доста нервни окончания. Но както при обичайния секс, по този начин и тук, възбудата идва най-вече от мозъка. Че вършиме нещо ново, неразрешено, вълнуващо, че ИСКАТЕ да го извършите. Ако сте се навили на анален секс единствено, с цел да угодите на мъжа до вас, като в същото време си повтаряте „ какво толкоз така и така всички споделят, че е ужасно “, то надали тъкмо такова ще се получи при вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР