Тема с продължение и добра развръзка. След намесата на БНТ,

...
Тема с продължение и добра развръзка. След намесата на БНТ,
Коментари Харесай

След репортажа на БНТ: Топлофикация връща парите на жената, която никога не е живяла в София

Тема с продължение и добра развръзка. След намесата на Българска национална телевизия, жена, която два пъти се оказа дебитор на " Топлофикация София " без в никакъв случай да е живяла в столицата и да има парцел в града - ще получи назад парите си, а запорът върху банковата й сметка към този момент е вдигнат.

Както към този момент ви разказахме в репортаж на " По света и у нас ", в границите на 6 години Цанка Димитрова от Русе два пъти се оказва длъжница на " Топлофикация София " без в никакъв случай да е живяла или да има парцел в столицата.

А сумата, която дължи на " Топлофикация София ", след запора на арбитър реализатор е 9 350 лв.. Парите в това време са изтеглени от сметката й. Изведнъж въпросът за Цанка Димитрова ненадейно стартира да се разплита откакто се трансформира в вест в " По света и у нас ".

В понеделник сутринта ЧСИ да се свърже с моите представители и да желаят банковата ми сметка, с цел да ми преведат назад парите, които са взети непозволено. Така че аз доста благодаря на Българска национална телевизия, че се отзовахте толкоз стремително. Не знам какво бихме правили в обстановки такива, в случай че не са медиите, споделя Цанка Димитрова.

Частният правосъден реализатор е съобщил на Цанка Димитрова, че към този момент е подадена молба за преустановяване на делото, а " Топлофикация София ", още веднъж посредством Българска национална телевизия, й сервира извинения. Но тя продължава да се пита:

Аз към момента нямам никакъв отговор на моите тъжби. Добре, грешката е изправена, обаче персоналните ми данни към момента не преставам да се чудя по какъв начин са попаднали там, в тяхната база данни. Тези хора би трябвало да си платят еквивалент на грешката.

Цанка Димитрова споделя, че след репортажа е получила поддръжката на доста познати и непознати. И това й дава куража да продължи да си търси правата.

Репортер: Даниела Василева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР