Телците са практични и честни хора, на които може да

...
Телците са практични и честни хора, на които може да
Коментари Харесай

Уникален Хороскоп! Вижте Кои Зодии Са Най-Лоши Политици!

Телците са практични и почтени хора, на които може да се разчита. Именно тяхната деловитост им нашепва, че от време на време не е чак толкоз нужно да се придържаме към истината. Ако крайната цел го оправдава, те също не си поплюват да поизлъжат. Много ги бива с финансите, тъй че добра опция имат за изява в този сектор. Обикновено си избират високоплатени специалности или намират метод да имат относително положителни приходи. Излъчват престиж, спокойни са и не палят елементарно клечката. Представители на знака са Росен Плевнелиев, Сергей Станишев и бащата на световна Турция - Мустафа Кемал Ататюрк.

БЛИЗНАЦИ - Нож с две остриета

Близнаците приказват доста, непостоянни са и ненавиждат да скучаят. В множеството случаи са недоволни от изискванията на служебното си място, даже да работят цар. Като политици също не се усещат задоволително задоволени. Да не приказваме за това, че дългият им език от време на време им прави неприятна услуга. Все отново умеят да приказват и от време на време са харизматични водачи. Което е нож с две остриета, тъй като може да бъде с позитивно въздействие - Дж. Ф. Кенеди, или с не толкоз позитивно - Муамар Кадафи. Под този безоблачен знак са родени Михаил Миков, Ивайло Калфин, Цецка Цачева и Бойко Борисов.

РАК - Едни от най-богатите

Има доста представители на зодия Рак в държавното управление, в армията и в правосъдната система. Бива ги обаче и в области като логика на психиката и педагогика. Хора с въображение са, енергични, добросърдечни и покровители на онеправданите. Странно по какъв начин последното се съчетава със статистиката на уеб страницата CareerBuilder.com, съгласно която те са измежду най-високоплатените в обществото. Обяснението е единствено едно - няма метод Ракът да е и безпаричен, и благополучен. Също като Близнаците постоянно са недоволни от избора на специалността и изискванията в работата си. Сред политиците Раци са Георги Първанов, Меглена Кунева, Ангела Меркел и Георги Димитров.

ЛЪВ - Само им дайте сцена

Лъвовете също не си оставят магарето в калта и съумяват да си подсигурят отговарящ за царствената им личност висок приход.,Обожават властта и са уверени, че са родени водачи. Понеже са самоуверени, оптимистични и обаятелни, те елементарно съумяват да завоюват съидейници. Понякога положителните им качества се израждат в надменност и скъперничество. С трагичния си гений стават освен за политиката, само че и за сцената. Лъв е Кристалина Георгиева. Към зодията принадлежи и един от най-големите мошеници - някогашният тайландски министър председател Таксин Шинаватра, а също и Барак Обама и Наполеон Бонапарт.

ДЕВА - Рядко стигат до висок пост

Девите са вманиачени в детайлите, точни, кардинални и обичат познанието. От тях стават положителни обществени министри. Може да се разчита на тяхната придирчивост и в областта на правото и финансите. Няма доста техни представители по високите етажи на властта, тъй като Девите са родени реализатори и по никакъв начин не са инициативни. Освен това са плахи и не горят от предпочитание да поемат ненужно отговорност. Но всяко предписание си има изключения. Ето ги и тях: Тодор Живков и Вълко Червенков (родени през един ден - надлежно на 7 и 6 септември). Дева е и дясната ръка на Путин - някогашният президент и сегашен министър-председател на Русия Дмитрий Медведев.

ВЕЗНИ - Вежливия лос

Чували ли сте вица за Вежливия лос? Този, който правел неприятни полови неща с животните в гората, само че пък постоянно поздравявал с “добър вечер ”. Много подобаващ образец за стила в политиката на зодия Везни. С отлични обществени умения, ненавиждат спешните обстановки и в някои случаи “изпушват ”, когато стане напечено. Ще договарят и извъртат единствено с цел да избегнат спора. Те са манипулативни, което им оказва помощ в политическата кариера, само че нерешителни - което пък им пречи. Везни е един от най-фамозните политици - някогашният италиански министър председател и медиен магнат Силвио Берлускони. А също и Владимир Путин, Андрей Луканов, Николай Бареков и Радан Кънев.

СКОРПИОН - Умеят да дават обещание

Представителите на Скорпион са измежду най-високолатените в зодиака наедно с тези на Телец, Рак и Лъв. Аналитични, изобретателни и интуитивни - те имат всички качества да бъдат отлични политици. Страхотни манипулатори са. Умеят да напипат слабото място на всеки и знаят какво тъкмо да обещаят на гласоподавателите, с цел да ги завоюват. Ето я и противоположната страна на медала. Те са безмилостни, безскрупулни, отмъстителни, злопаметни и склонни към фанатизъм. Как тъкмо се връзва това изложение с американския президент Теодор Рузвелт или с индийския министър председател Индира Ганди? Всъщност Хилари Клинтън също е Скорпион.

СТРЕЛЕЦ - Пратете ги в армията

Стрелците са измежду най-доволните от работата си. Независимо дали са в министерско кресло или в седалката на комбайн, те са положителни, етични и духовни същества. Всъщност от време на време оптимизмът им е непростим и наподобява като дефицит на здрав разсъдък. За тях е добре да са в армията - дисциплината там малко ще тушира стихийната им безнаказаност. Освен това са нетактични, доста дрънкат и постоянно са нерешителни. Обаче в политиката ги има много. Стрелци са Вежди Рашидов, бразилският президент Дилма Русеф и един от най-известните политици на всички времена - Уинстън Чърчил. Онзи пироман Нерон също е бил Стрелец.

КОЗИРОГ - Догматични и властолюбиви

Според статистиките Козирозите хем са измежду най-нископлатените чиновници, хем са измежду най-доволните от работното си място. Те са виновни, поредни, здравомислещи и догматични. В същото време са властолюбиви и честолюбиви. Чиста проба кариеристи. Възможно е да реагират остро, в случай че се случи някой да им попречи в израстването. Отмъстителни са. По природа са жестоки, само че честни хора. Това се удостоверява от обстоятелството, че един от примерите на честността в политиката - някогашният японски министър председател Джуничиро Коидзуми, е Козирог. В България има много политици от тази зодия. Сред тях изпъкват Лютви Местан и Иван Костов.

ВОДОЛЕЙ - Невротични и жестоки

Всички знаят, че са новаторски, неконвенционални, самостоятелни - все качества, описващи хероя на днешното време. Факт е, че Водолеите са по-добри в региона на астрономията, авиацията, компютърните технологии и фотографията, в сравнение с като политици. Защо ли? Защото Водолеите са невротични, неизпълнителни, жестоки и неразумни. Те са и измежду най-нископлатените, което значава, че в случай че в едно и също ведомство на една и съща служба са назначени един Водолей и един Лъв, заплатите им фрапантно ще се разминават в интерес на Лъва. Водолей е бил Стефан Стамболов. Бившият френски президент Никола Саркози е характерен представител.

РИБИ - Твърде са плашливи

Рибите са измежду доволните от работата си знаци. Като грижовни и лишени от нарцисизъм хора би трябвало да управляват опазването на здравето в един кабинет. Но не стават много-много за ръководители. Те са нерешителни и плашливи, за сметка на това склонни към надменност. Не може да се каже, че политиката не ги влече, само че избират да работят за публичното богатство, без да са на показ. Тъй като не страдат от остатък на упоритости, нормално си намират вярното място като обществени и здравни служащи. Няма по какъв начин, има ги и във властта - Менда Стоянова, Джордж Вашингтон и Михаил Горбачов.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР