Телците са отлични приятели и най-дружелюбните хора на планетата. Те

...
Телците са отлични приятели и най-дружелюбните хора на планетата. Те
Коментари Харесай

Защо Телците са най-добрите приятели на света?

Телците са отлични другари и най-дружелюбните хора на планетата. Те са въплъщение на убеденост, мъдрост и престиж.

Ето още 10 качества, които характеризират Телеца

Упорит е
Телецът и инатът са синоними. Ако кажете, че нещо не може да се направи, Телецът ще направи всичко, с цел да ви потвърди противоположното. Дори в случай че бушува вихър, земетресение или наводняване, всички полети закъсняват и въобще не можете да напуснете дома си, те въпреки всичко ще отидат с вас на отмора до Бахамите.

Знае кое е най-хубавото за вас
Силните страни на Телеца от време на време могат да бъдат техните недостатъци – инатът е една от тях. И, в случай че не сте съгласни с тях, те ще стартират дълъг спор по въпроса и отново ще създадат нещата по собствен метод. Те знаят, че техният път е верният и чакат всички да ги последват.

Ще бъде с вас до края
Телецът цени връзките, учредени на обич и взаимно почитание. Любовта и всеотдайността на Телеца засенчват упоритите им лудории и разрешават на приятелите им да ги търпят с години.

Обича вкусната храна
Храната е обичаният култ на Телеца, нещо, за което си коства да се живее. Той обича вкусната храна, изключително в случай че е деликатес или извънредно ядене от френски готвач.

Уверен е
Телецът не е горд, само че знае цената си. Не му пука какво мислят хората за него и е безусловно убеден в своето съвършенство.

Мотото му е „ Живеем единствено един път “
Понякога Телецът може да бъде толкоз пристрастен от планирането на бъдещето, че не помни да живее тук и в този момент. „ Живеем единствено един път “ е неговото мото, когато взема решение дали да работи по значим план в този момент или да изостави всичко и да замине за Гърция.

Готов е да елементарни и не помни
Да, Телецът ще ви прости, още веднъж и още веднъж. Те не обичат да изгарят изцяло мостове и не се наскърбяват елементарно. Но всякога, когато ви простят, вие се дистанцирате от тях. И един ден няма да ги видите до себе си.

Знае кое е значимо
Телецът се учи през целия си умишлен живот и обича да употребява всяка опция да развие мозъка си. Телецът обича да „ демонстрира своята просветеност “ на тези, с които влиза в контакт.

Вижте още: Как се управлява мъж, съгласно зодията?

Страхотен шегобиец
Телецът ще се смее с вас и на вас. Но най -важното е, че знае по какъв начин да се смее на себе си.

Ще одобри всяка ваша линия
Винаги можете да бъдете себе си до Телеца. Той е страховит слушател и постоянно ще ви поддържа.

Телците са отлични другари, които ще останат с вас до края.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР