Телците днес трябва да се занимават с миналото, настоящето и

...
Телците днес трябва да се занимават с миналото, настоящето и
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 август: Ужасен ден за 3 зодии, ако сте от тях си стойте вкъщи

Телците през днешния ден би трябвало да се занимават с предишното, сегашното и бъдещето. Представителите на тази зодия не обичат да гледат обратно, нито да гадаят бъдещето си. Раците си чака неприятно пътешестване, за това е по-добре да си останат у дома и да избегнат споровете. Вижте какво ви вещаят звездите за през днешния ден и коя е третата зодия, която ще има кофти ден:

Овен
Овните ще се радват на обилни триумфи, с помощта на своето омагьосване, на което през този ден ще е мъчно да се устои. Представителите на знака няма да изтърван опцията да пофлиртуват, и дори в най-официалната конюнктура ще намерят метод да покажат своята прелест. Факт е, че да се беседва с Вас не е допустимо, само че това не смущава никого. Денят е обвързван с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за задачата похарчите много незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: през днешния ден можете да им купите отлични дарове.

Телец
Днес ще се наложи по едно и също време да се занимавате с предишното, сегашното и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, по този начин и за Вашия обичан човек, към който и интервал да се отнася той. Това, по какъв начин ще излезете от сходна обстановка, за в този момент на звездите не е ясно.Явно е, че всичко обичайно зависи единствено от Вас.

Близнаци
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
Този ден е спорен. От една страна ще бъдете в чудесно въодушевление и ще гледате с оптимизъм, а въпреки това ще предпочетете да не мислите за проблемите на сегашното, а тези проблеми освен съществуват, само че и чакат позволение. Разкажете на околните си какво Ви безпокои и вероятно ще получите освен поддръжка, само че и действителна помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в сложна обстановка. Опитите непременно да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било активност, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Скорпион
Ако желаете вярвайте, а в случай че желаете – недейте, само че някой от членовете на Вашето семейство ще Ви помогне да разрешите всички материални усложнения, които изпитвате сега. В края на крайщата, в случай че помислите, има един човек, на който преди време сте помогнали да се измъкне от доста заплетена обстановка. Защо не му позвъните в този момент? Дори и да не може да Ви даде това, което Ви е нужно, може пък главата му да роди някоя концепция, която да Ви бъде от изгода.

Стрелец
Днес ненадейно ще Ви се изясни в обич Ваш другар от противоположния пол. И макат че е напълно на ясно, че надали ще му обърнете внимание и надали ще го обикнете не като човек, а като обичан човек, доста мъчно ще Ви бъде, да му кажете „ не”.

Козирог
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да разбере Вашите желания и пристрастия, колкото и да се пробвате да му обясните всички плюсове и минуси, прерогативи и дефекти. Какво пък - това значи, че нито Ви е асистент, нито Ви е съперник! Една тематика за другарство по- малко...

Водолей
Много е значимо да запазите верността към своите правила, цели и цели. Това е ден, в който би трябвало да вървите по по-рано определения път, а не да търсите нови пътеки, без значение какво Ви поучават близките. Трябва грижливо да се отнасяте към своето здраве, защото самочувствието Ви може да се намали заради изтощеност или погрешно хранене. Вечерта е идеално време за сантиментални срещи и самопризнания в обич. Ще съумеете да намерите нужните думи, с цел да зарадвате индивида, който Ви е безценен. Евентуално пътешестване би било сполучливо, само че не може да се каже същото и за покупките - те ще са много несполучливи. Последното, обаче, не визира плануваните придобивки.

Риби
Днес е ден за нетрадиционни занимания, даже за нетрадиционно лечение. В храната ви би трябвало да участват морски артикули или такива, които съдържат йод. Бъдете деликатни, когато боравите с остри и режещи предмети.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР