Телониъс Монахът“ Елисън на Джефри Райт е на края на

...
Телониъс Монахът“ Елисън на Джефри Райт е на края на
Коментари Харесай

Преглед на филма: Джефри Райт е брилянтен в интелигентната и забавна сатира „Американска фантастика“

Телониъс „ Монахът “ Елисън на Джефри Райт е на края на въжето си при започване на „ Американска фантастика “, ласкател на тълпата това е по едно и също време смешно и мъдро в своята ирония на раса, медии, актьори, политика на еднаквост и даже Холивуд. Тръгва по кината тази седмица.

Класически отчаян художник, Монк е професор и създател, който написа литературни истории, които желае да види в света. Той не се интересува от раса или най-малко от вида „ порно с черна бедност “, който наподобява е всемогъщ, без значение дали е в рекламата за месеца на чернокожата история по малкия екран с изображения на наркомани и плебеи, или на конгрес на книгата.

Последният шлагер, който го вбесява, е книга, наречена „ We's Lives In Da Ghetto “, написана от чернокожа жена от междинната класа (Issa Rae), която дава изявленията за това какъв брой ужасена е била в работата си след колежа в литературна организация, че не е виждала истории за „ нейните хора “. Но колкото и да са експлоататорски и унизителни, те са и тези, които получават сд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР