Telltale Games публикуваха официален трейлър към втория епизод на Batman:

...
Telltale Games публикуваха официален трейлър към втория епизод на Batman:
Коментари Харесай

Излезе премиерното видео към Batman: The Enemy Within

Telltale Games разгласиха формален филмов откъс към втория епизод на Batman: The Enemy Within . Озаглавен The Pact , епизодът вкарва в играта емблематичния облик на Харли Куин, до момента в който в това време ускорява напрежението сред Брус Уейн и Джон Доу.

„ Смъртта на злодея от ръката на тайнствен палач беше едвам началото. Във време, в което Готъм е разтърсван от нови и нови детонации, Батман посреща нов зложелател, само че това може да е миг, който може да аргументи дори края на Тъмния рицар. Под маската на милионер, Брус се среща с „ приятеля “ на Джон Доу и се забърква в скрит план, от който единствения излаз е да се впусне все по-дълбоко в него. Но на каква цена? “, гласи формалния анонс към The Pact.

Вторият епизод на играта получи леко закъснение и вместо в края на предишния месец, The Pact излиза на следващия ден, а на 06.10 Telltale ще издадат и диск със сезонния пропуск , който ще е наличен за геймърите в Европа и Съединени американски щати, предоставяйки им обезпечен достъп до издадените до момента и бъдещите епизоди.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР