Телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ“ е пред фалит заради

...
Телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ“ е пред фалит заради
Коментари Харесай

Телевизията на Слави е пред фалит

Телевизията на Слави Трифонов „ 7/8 ТВ “ е пред банкрут поради всеобщ отлив на рекламодатели и клиенти в последния месец, сигнализира пред Lupa.bg маркетингов експерт, работещ в медията на Дългия. Въпреки че цената за гледане на кабеларката е единствено 78 стотинки на месец, от медията били мощно разтревожени, че през летния сезон, освен това в горещите политически месеци, в които ИТН на учиндолеца участва в голяма част от новините, феновете не просто не се увеличавали, а фрапантно намелели.

Част от приходите паднали и малко преди предварителните парламентарни избори, когато Трифонов „ отпусна “ гратис гледане на оскъдната си стратегия, с цел да получи спомагателна пропаганда посредством дребния екран.

Прави усещане и сериозният срив на цените за реклама, оповестени в „ Левски-Г “, където са студията на „ 7/8 ТВ “. Втори следващ месец Трифонов е заставен да ги свие до сериозния най-малко в опит да притегли нови търговски известия, към този момент безрезултатно.

Ако през юни най-евтиният спот е бил 94 лв. в отрязъка от 07,00 до 12,45 часа, когато кабеларката излъчва единствено повторения на вечерните си излъчвания, в този момент той е 75. 813 лв. пък са коствали 30 секунди в праймтайма на Трифонов преди месец, а в този момент се търгуват за 20 на 100 по-малко – за 750.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР