Телевизията на партия Атака, която е част от управляващото мнозинство,

...
Телевизията на партия Атака, която е част от управляващото мнозинство,
Коментари Харесай

Партийната телевизията на Атака спря излъчване

Телевизията на партия " Атака ", която е част от ръководещото болшинство, спря лъчение.

В момента на канала на малкия екран излиза черен екран с бял надпи, който гласи само: " Телевизия Алфа спря. Питайте държавното управление за какво ".

Няма публична информация за това каква е повода за прекъсването - нито от пресцентъра на партията, нито от самата телевизия. Лидерът на " Атака " Волен Сидеров не подвига телефона си.

От Съвета за електронни медии (СЕМ) оповестиха пред OFFNews, че не са взимали решения за санкции или други наказания против малкия екран. 

Миналата седмица партийната телевизия излъчваше непрекъснати нападки против правосъдната система. Поводът беше случаи, при който брачната половинка на водача на партията Волен Сидеров - Деница, се оказа в центъра на скандал със судански жител. При случая на пътя, на който очевидец станал политикът Николай Бареков, тя била засечена от автомобила на чужденеца и застрашена. Всичко това станало, откакто преди този момент тя блъснала страничното огледало на автомобила му.

В резултат на това от малкия екран на Сидеров наблюдавали хода на делото по мярката за неотклонение на суданския жител, който бил освободен. Това дало мотив за нападки против съдията. Излъченото в ефира на малкия екран стана мотив за невиждана позиция на Софийския областен съд (СОС) поради квалификациите по отношение на съдията, отправени от партийната телевизия.

Заради същия случай Сидеров изиска партията му да оглави Министерство на вътрешните работи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР