Телевизия Си Ен Ен - Тюрк разкри колоритната страна на

...
Телевизия Си Ен Ен - Тюрк разкри колоритната страна на
Коментари Харесай

Председателят на турския парламент: Тази коса ваша ли е? 

Телевизия Си Ен Ен - Тюрк разкри колоритната страна на ръководителя на турския парламент Исмаил Кахраман. Политикът несъмнено избира да се отклони от строгия протокол и да разчупи атмосферата със закачливи забележки.

При двустранни срещи с делегации Кахраман постоянно притегля вниманието с въпросите, които задава на задграничните посетители, и непринуденото си държание.

"Тази коса ваша ли е? ", попитал един път Кахраман гостуваща задгранична представителка с дълга коса.

Председателят на Меджлиса също по този начин проявявал изчерпателен интерес към биографията на гостите си, като в детайли ги разпитвал от кое място тъкмо са родом и за фамилното им състояние. На политиците, които не са фамилни, Кахраман задавал въпроса за какво са останали ергени и не са сключили брак.



Веднъж на формален банкет, до момента в който сервирали десерта, Кахраман отказал да одобри чинията и акцентирайки седящия до него, споделил: "Ние ще си го разделим ".

Въпросите и забележките на парламентарния ръководител на Турция постоянно изненадвали гостите му, само че нормално те ги приемали с усмивка и сърдечно, пишат още медиите в южната ни съседка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР