Телевизия bTV Action закупи ексклузивните права за излъчване на двубоите

...
Телевизия bTV Action закупи ексклузивните права за излъчване на двубоите
Коментари Харесай

bTV Action отново взе правата за ЦСКА в Европа

Телевизия bTV Action закупи извънредните права за лъчение на дуелите на ЦСКА против Осиек. Първият мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа е в четвъртък (25 юли) от 20:30 часа на стадион " Българска войска ". Реваншът е на 1 август от 21:45 в Хърватия.
 ЦСКА напред в Лига Европа след 0:0 в Подгорица
bTV Action излъчи и първия мач на алените против Титоград, извоюван с 4:0 на " Българска войска ". Реваншът седмица по-късно в Черна гора, беше излъчен по един от един по платените спортни канали и приключи 0:0. Този път и реваншът ще бъде излъчен от bTV Action, както и в интернет платформата voyo.bg.



За 24-ти път тимът от стадион " Българска войска " взе участие във втория по мощ европейски клубен шампионат. През предишния сезон ЦСКА прескочи тази фаза в предварителните кръгове, побеждавайки Адмира Вакер.

Този път противникът е по-корав. Осиек приключи на трето място в класирането на хърватския шампионат през миналия сезон. Тимът постоянно е бил измежду любимците в локалното състезание. През 1999 година печели Купата на страната.

Червените имат обаче един голям коз в ръкава си. Един от консултантите на треньора Добромир Митов - Люпко Петрович, е прекарал 12 години като футболист в хърватския клуб, а по-късно е бил и треньор.

Цените на билетите са:
- Сектор А - 20 лв.
- Сектор В - 15 лв.
- ВИП ложа - 150 лв.
Деца до 7 години влизат на стадиона гратис.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР