Телевизия 7/8 ТВ стартира на 4 ноември в 19 часа.

...
Телевизия 7/8 ТВ стартира на 4 ноември в 19 часа.
Коментари Харесай

Слави TV стартира след изборите, след балотажа

Телевизия 7/8 ТВ започва на 4 ноември в 19 часа. Това разгласи самият Слави Трифинов в изявление в неговата страница във " фейсбук ".

Трифонов изясни, че по време на последното си предаване са декларирали ясно, че малкия екран ще започва след 15-ти септември, само че самото основаване е било обвързвано с доста технологически проблеми и условности.

" Да стартираш една телевизия не е като да стартираш готвеното на вечерята, това е обвързвано с доста условности ", означи шоуменът.

По думите българите ще бъде могат да получават телевизия 7/8 безусловно гратис по кабел и спътник.

" Нашата телевизия е подарък за феновете, ние не желаеме пари ", акцентира Трифонов. Той разясни още, че тя може да бъде открита 78- ми канал.

Директор на малкия екран ще бъде Евгени Димитров.

На въпрос ще има ли " Шоуто на Слави ", Трифонов съобщи, че това ефирен артикул благосъстоятелност сред БТВ и 7/8 и няма по какъв начин да съществува в тази телевизия.

По думите му обаче ще има " Вечерното шоу на Слави Трифонов ", което ще се излъчва от 22 часа. По отношение на това дали е обезпокоен от промяната тутакси на шоуто, Трифонов посочи, че експертите не могат да бъдат обезпокоени.

Телевизията ще има стратегия от 5 часа - от 19 до 24 часа.

Във връзка с това по какъв начин ще се мери гледаемостта на 7/8 тв, шоуменът уточни, че имат подписан контракт с " Галъп " и са намерили доста по-модерни и точни способи за измерването от пипълметрията.

На въпрос ясна ли е към този момент програмата по часове на малкия екран Трифонов съобщи, че избира да не споделя, а да показва.

Когато имаме хубаво ядене, не питаме какъв брой е солта вътре. Просто се надяваме на едно хубаво ядене, фенът ще бъде наясно с всичко, увери той.

Припомняме, че последното издание на " Шоуто на Слави " беше на 31 юли тази година, когато и той публично разгласи, че започва личен ефирен план и партия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР