"Телевизия 7/8 TV стартира на 4-и ноември в 19:00 часа.

...
"Телевизия 7/8 TV стартира на 4-и ноември в 19:00 часа.
Коментари Харесай

Слави Трифонов с горещи разкрития за новата му телевизия ВИДЕО

"Телевизия 7/8 TV започва на 4-и ноември в 19:00 часа. Бяхме повече от ясни още на последното предаване "Шоуто на Слави ". Има един куп проблеми, които касаят стартирането ".

Това съобщи в изявление Слави Трифонов, излъчено на формалната страница на шоумена.

"Да стартираш една телевизия не е като да стартираш готвенето на вечерята. Това е нещо, което е обвързвано с доста условности и правила. Стремим се да бъдем извънредно точни и ясни.

Българите ще могат да получават, както съвсем цяла България получава малкия екран си по кабел или спътник. Тя ще може да бъде открита на 78-и канал ", разясни водещият.

Трифонов изясни, че не може да има "Шоуто на Слави ".

"Ще има шоу, което ще се споделя "Вечерното шоу на Слави Трифонов ". То ще бъде такова, тъй като има извънредно добре квалифициран екип. Ако ги забавлява и им носи нужното, ще го гледат.

Телевизията стартира да излъчва вечер в 19:00 ч. и ще излъчва пет часа. Това са телевизионни излъчвания, които в работен ден ние приготвяме и са основани от нашия екип.

Решили сме да предлагаме на пазара нещо, което няма. Ще предлагаме нашата позиция ", добави Слави.

Водещият разясни, че неговото шоу ще започва в 22:00 часа. На въпрос на Тошко Йорданов дали се тормози от смяната тутакси, Трифонов отвърна: "Да ти наподобявам на стеснителен? ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР