Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа, съобщи

...
Телевизия 7/8 стартира на 4 ноември в 19 часа, съобщи
Коментари Харесай

Телевизията на Слави Трифонов тръгва на 4 ноември вечерта

Телевизия 7/8 започва на 4 ноември в 19 часа, заяви притежателят й Слави Трифонов в изявление, предавано в неговата Facebook страница.

Телевизията няма да се излъчва онлайн, както се твърдеше, а ще бъде популяризирана посредством кабелни или мобилни оператори. Ще може да бъде открита на 78 канал, посочи той.

Eвгени Димитров-Маестрото, който е шеф на малкия екран, подписва контракти с разнообразни оператори, като да вземем за пример на " Булсатком " ще се излъчва на 780 канал.

" Не може да има отново " Шоуто на Слави ", тъй като 19 години е било благосъстоятелност на нашата компания и на притежателя на bTV. Ще има обаче друго предаване " Вечерното шоу на Слави Трифонов ", то ще бъде такова, тъй като има извънредно добре квалифициран екип. То ще се излъчва от 22 часа ", сподели още шоуменът.

Телевизията обаче ще излъчва единствено 5-часова стратегия в праймтайма всеки работен ден - от 19 до 24 часа, тъй като задачата е да бъде показан по-различен артикул от този на всички останали малките екрани, които влагат в вести и утринни блокове, посочи Трифонов.

(Очакавайте подробности)
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР