Телевизионният водещ Тъкър Карлсън каза пред швейцарското списание Die Weltwoche,

...
Телевизионният водещ Тъкър Карлсън каза пред швейцарското списание Die Weltwoche,
Коментари Харесай

Правителството на САЩ отказало на Тъкър Карлсън възможността да интервюира Путин

Телевизионният водещ Тъкър Карлсън сподели пред швейцарското списание Die Weltwoche, че се е опитал да интервюира съветския президент Владимир Путин, само че американските управляващи са му забранили да го направи, оповестява ТАСС.

" Опитах се да интервюирам Владимир Путин, само че държавното управление на Съединени американски щати ме спря. Помислете за това ", сподели журналистът пред изданието в неделя и означи, че никой в ​​американските медии не поддържа правото му като публицист да отрази мнението на съветския водач за украински спор.

Той сподели още, че администрацията на Съединени американски щати от десетилетия прави нападателни опити да получи надзор над всички американски медии и множеството работещи в медиите се опасяват да кажат нещо, което може да е неприятно за хората във властта.

На 27 август основният редактор на телевизионния канал RT Маргарита Симонян заяви по телевизионния канал " Россия-1 ", че Карлсън е изразил предпочитание да интервюира Путин и е изискал информацията за това да бъде предадена на ръководителя на съветска страна.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР