Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви категоричната си подкрепа към д-р

...
Телевизионният водещ Слави Трифонов обяви категоричната си подкрепа към д-р
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Крадец у вас? Гърмиш го веднага, бе!

Телевизионният водещ Слави Трифонов разгласи безапелационната си поддръжка към доктор Иван Димитров, задържан за убийството на апаш рецидивист, нахлул в дома му.
Трифонов разгласява позицията си на персоналния си профил във Facebook.

"Това, което мисля, съм го споделил преди повече от 2 години ", написа водещият, като постна фрагмент от видеозапис на свое изказване пред цялостна публика с младежи.

В него Слави Трифонов декларира:

"Това се случва на всички. Ние живеем в такава страна. Нали излязоха с едно изказване - сред 3 и 5 % хващат такива, които са обрали...Представете си каква полиция имаме, каква правосъдна система. Пет % от тези, които са обрали, ги хващат. И какво би трябвало да направиш? Спиш си, да не дава Господ, и виждаш, че двама са влезнали да обират. И какво ще му кажеш на крадеца - апелирам те, напусни! Моля те, тук съм аз и детето ми. Моля те, махни се отсам! Трябва да го гръмнеш незабавно, бе! ".

От публиката обаче апострофират водещия, че нямаш право по закон да убиеш нападателя. Това провокира още по-гневната реакция на Трифонов:

"Ми тогава да те утрепат и теб и детето ти ли? Ще гледаш като фен ли? Какво значи нямам право? Имаш право! Има първи закон - значим е животът ти и животът на твоите близки. След това е другият закон. Това ли ще спазваш - закона? Ще гледаш детето ти и другите ти близки...Как може да ми говорите по този начин? Какъв закон?! Над закона първо е моралът! Законът ли е по-голям от живота на твоето дете, от живота на жена ти и от твоя живот? Направете си закон, както е в Америка - влезе ли ти в къщата - гърмиш ".

Рентгенологът доктор Иван Димитров бе арестуван за 72 часа, откакто на 2 март край постройката на Областната администрация в Пловдив бе намерено тялото на Жоро Джевизов - крадец-рецидивист, прочут с прякора си Плъха.

По-късно стана ясно, че Плъха, дружно със собствен приятел, влезнали в жилището на семейство Димитрови, с цел да крадат. В жилището били брачната половинка и двете деца на рентгенолога. Лекарят обаче се събудил, а Джевизов го намушкал с нож. Тогава доктор Димитров стрелял веднъж по него. Крадецът побягнал, само че на улицата умрял. Куршумът попаднал в региона на сърцето.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР