Телевизионният водещ Слави Трифонов излезе с остра позиция срещу избора

...
Телевизионният водещ Слави Трифонов излезе с остра позиция срещу избора
Коментари Харесай

Слави извади тежката картечница във Фейсбук и ги подпука наред

Телевизионният водещ Слави Трифонов излезе с остра позиция против избора на членове на новия Висш правосъден съвет от парламентарната квота, написа Dnes.dir.bg.

Ето какво написа в профила си във Facebook водещият на " Шоуто на Слави ":

" Депутатите избраха 11-те представители на Народното събрание в новия Висш правосъден съвет. Избраха ги с подсещане с пръсти, с повдигане на ръце, писалки, очила и в цялостно съглашателство сред ръководещи и съпротива (в медии се появиха фотоси по какъв начин депутати от ГЕРБ си подават знаци с ръце - б.р.). Избраха ги без разискване на качествата на претендентите, без неуместни въпроси към тези със скандални каузи, със противоречива известност и с неразбираем генезис на притежаваното от тях имущество. 

Омиротвореният господин с „ чисто правосъдно минало “ Волен Сидеров пробута и двете си номинации за членове на Висшия правосъден съвет. Честито, бате Волене! (един от номинираните от " Обединени патриоти " е юрист, другият - прокурор - б.р.)

И #КОЙ, откакто тези дни си нае американски юристи да го пазят по „ Магнитски “, през днешния ден си нае и съдии и прокурори във Висш съдебен съвет. И на него – честито! --- Въобще, на всички печеливши – честито! 

А на останалите, които се надяват на самостоятелен кадрови орган на Темида: Не губете кураж, идващият тираж е след 5 години! ". 

Само преди дни Слави Трифонов разгласи, че стартира да търси опция на сегашните политици, с което даде поръчка за влизане в политиката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР