Телевизионният водещ Лора Крумова напусна Нова телевизия. Тя потвърди информацията

...
Телевизионният водещ Лора Крумова напусна Нова телевизия. Тя потвърди информацията
Коментари Харесай

Лора Крумова напусна "Нова телевизия"

Телевизионният водещ Лора Крумова напусна " Нова телевизия ". Тя удостовери информацията пред " Дневник ", като посочи, че самодейността е била нейна и не става дума за моментно решение, а за дълго премисляна стъпка.

" В моя персонален съответен случай, аз не виждам смисъл и избирам да се занимавам с нещо друго, обвързвано с опита, който съм натрупала. Това, което се случва в малкия екран ме кара да изгубвам смисъл да работя там. Очевидно е, че това не е развой, който потегля от малкия екран, той е обвързван с процеси, които са отвън малкия екран, политически процеси, тъй че казусът е по-голям - за всички ни ", сподели Крумова.

Тя сподели, че сега няма друго предложение и " това не е пиар акция, която си върша по отношение на друго работно място ".

Лора Крумова стартира работа в " Нова телевизия " като кореспондент през 2000 година, където по-късно водеше и утринния блок. През 2010 година тя мина в Би Ти Ви, където последно водеше предаването " Комбина " заеднос Галя Щърбева. От 2015 година Крумова се завърна в " Нова телевизия ", където бе водещ на съботно-неделното предаване " Събуди се ".

Това е вторият човек, за чиято разлъка с медията се схваща тази седмица. Преди ден беше освободен режисьорът Валдес Радев, който нашумя в обществените мрежи с поредност шаржове на властта. През предходната година малкия екран напуснаха известните публицисти, част от проверяващия ѝ екип, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Марин Николов.

В края на предходната година за общоприет шеф " Информация " в малкия екран бе назначена притежателят (по документи), шеф и програмен шеф на свързвания с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски " Канал 3 " Ива Стоянова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР