Телевизионният водещ Лари Кинг разкри от какво две от децата

...
Телевизионният водещ Лари Кинг разкри от какво две от децата
Коментари Харесай

Лари Кинг за един месец погреба две от децата си

 Телевизионният водещ Лари Кинг разкри от какво две от децата му са умряли единствено през три седмици, заяви в. " Мирър ". Той призна, че е доста смутен от непредвидената загуба.

" С огромна тъга и разрушеното сърце на татко удостоверявам, че изгубих наскоро две от децата си Анди Кинг и Кая Кинг - написа в изказване 86-годишният Лари Кинг. - И двамата бяха положителни и благи души и ще ни липсват доста. Анди умря ненадейно от инфаркт на 28 юли, а Кая - на 20 август, малко откакто й беше сложена диагноза рак на белия дроб ".

Джилиън, внучката на Лари Кинг, сподели след гибелта на Анди, че фамилията допуска, че е получил инфаркт, само че аутопсия не му е правена, добави Българска телеграфна агенция. Анди Кинг е умрял на 51 години, а Кая - на 65. Лари Кинг не е съумял да отиде на погребението на Анди във Флорида поради пандемията от COVID-19.

Самият той още се възвръща от тежък инсулт през март 2019 година Лари Кинг се е женил седем пъти. Той остава с три деца - Лари младши - на 58 години, Чанс - на 21 години и Кенън - на 20 години. Кая е от брака му с Алин Аткинс, а Анди е неин наследник от друга връзка, който Лари Кинг е осиновил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР