Телевизионният водещ и председател на партията "Има такъв народ" Слави

...
Телевизионният водещ и председател на партията "Има такъв народ" Слави
Коментари Харесай

Слави Трифонов към Борисов: Обади се на Меркел и ѝ кажи Арбайт махт фрай

Телевизионният водещ и ръководител на партията "Има подобен народ " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в направи коментар във връзка едно от вчерашните изявления на премиера Бойко Борисов. По време на своята ревизия около строителните работи по Автомагистрала "Европа " министър-председателят означи, че "работата носи независимост ".

,,Днес министър-председателят на България Бойко Методиев Борисов, обикаляйки с джипа си и возейки в него здравния министър и шефа на "Пирогов ", и до момента в който се снимаше, с цел да популяризира великото си ръководство, сподели следните думи, изтъквам: „ Работата носи свобода… “ Когато ги чух се вцепених и изпаднах в положението, наречено същински ступор. Че министър-председателят е необразован, че не е чел книги, че не знае езици и има ниска обща просвета (както и жалко възприятие за хумор) - това е ясно. Видимо е за всички'', написа Трифонов.

Но да не знае Бойко Методиев Борисов какво е това изречение и от кое място идва, то е неуместно. Защото съгласно мен той е направил неволна неточност, тъй като в случай че не е такава неточност - това е безумно.
Сега ще му кажа къде сбърка чудовищно през днешния ден. Бойко, изречението "Работата носи независимост " на обичания ти немски звучи по този начин: „ Арбайт махт фрай “. И знаеш ли, Бойко, къде се намира това изречение? А? Имаш ли визия? Намира се на вратата на най-страшното създание на човечеството - концлагера Аушвиц. Както и на вратите на доста други нацистки концентрационни лагери и затвори. Това че не знаеш немски не те оправдава, тъй като изразът е известен и на български - за тези, които знаят най-малко малко история, добавя още той.



,,Знаеш ли какво, Бойко, скимва ми нещо. Обади се на твоята другарка - канцлера Ангела Меркел и ѝ кажи на обичания ти немски: „ Арбайт махт фрай “ и чакай да видиш резултата. Тя е от Източна Германия. В момента е канцлер на Федерална Република Германия и като чуе това изречение, първото, което ще си намерения е в случай че може да ти махне главата. Сега си показа какво си мисли всеки българин, който най-малко малко познава историята'', приключва обявата на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР