Телевизионният сезон може и да приключва, но Николаос Цитиридис има

...
Телевизионният сезон може и да приключва, но Николаос Цитиридис има
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис с първо авторско стендъп шоу

Телевизионният сезон може и да завършва, само че Николаос Цитиридис има още какво да каже на своите почитатели с първото си авторско стендъп шоу, наречено „ Това не е за по малкия екран “. Премиерата е в София на 11 юни в Комеди Клуб София, а незабавно по-късно започва и огромно национално турне.

За първи път Николаос Цитиридис ще показа самичък на сцена едни от най-забавните истории, които няма по какъв начин да научиш от ефира. С доста смешки и без задръжки, той ще даде отговори на въпросите - какво се случва зад кулисите на едно шоу, къде е магията на малкия екран и има ли опасности живото предаване. Феновете на стендъп комедията в България и на самия Николаос могат да се готвят за доста занимателни и радостни срещи с „ Това не е за по малкия екран “ – това лято, онлайн.

„ Няма да има изненади и специфични резултати, само че ще има доста смехории “, споделя с неспокойствие Николаос Цитиридис.

За Николаос

Творческият път на Николаос започва на сцената на Комеди Клуб София. Първата му изява е Open Mic шоуто през 2016 година, което печели. След няколко победи геният му е видян и той става част от Комеди Клуб София. През 2020 година става водещ на късното шоу по bTV „ Шоуто на Николаос Цитиридис “, което се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР