Телевизионните серии по The Last of Us продължават да привличат

...
Телевизионните серии по The Last of Us продължават да привличат
Коментари Харесай

Мазин обясни защо има по-малко насилие в сериите по The Last of Us, отколкото в играта

Телевизионните серии по The Last of Us не престават да притеглят все по-голям зрителски интерес към себе си. На прага на третия епизод от първия сезон на поредицата, един от основателите на сериала и негов режисьор, Крейг Мазин („ Чернобил “) взе присъединяване в диалог с хората от PlayStation по отношение на основаването на сериите. преглежда работата по продукцията, като един от акцентите в нея се явява обяснението на Мазин за представянето на по-малко принуждение в телевизионната акомодация спрямо това в истинската игра на Naughty Dog. Обяснението му звучи просто и разумно: методът към лекуването на контузиите, породени в показаните битки. Все отново въпреки и работеща, като механика в една видеоигра, в един филм или сериала, това надали би било изключително удачно.

„ Другият проблем, с който се сблъскахме тук и което трябваше да е друго спрямо игрите е, че те имат тази механика с излекуването, а това не е изключително уместно в малкия екран. Не може просто ей по този начин да лазим по всички страни, задачите в бинтове и рани и да сме добре. Така че насилието тук има друга цел. По-малките изрезки с принуждение нанасят по-голяма щета и пострадванията траят по-дълго. Много по-дълго или за непрекъснато “, изяснява Мазин. Освен това, добавя той, по-дългите екшън подиуми биха удължили доста времетраенето на обособените епизоди и по този метод няма да остава време да се покажат подиуми с различен темперамент, които другояче са значими за създаване на историята.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР