Телевизионните формати на NOVA Hell's Kitchen“ и Един за друг“

...
Телевизионните формати на NOVA Hell's Kitchen“ и Един за друг“
Коментари Харесай

Изключителни дигитални постижения: „Hell’s Kitchen” и „Един за друг” лидери в Интернет пространството

Телевизионните формати на NOVA „ Hell's Kitchen “ и „ Един за различен “ реализираха рекордни цифрови резултати през пролетния сезон. В основата на триумфа са тактиката за атрактивно цифрово наличие на NOVA, 360 цифровата акция на Netinfo и двата публични подкаста на рейтинговите излъчвания - „ Кухнята след Ада ” и „ Един без различен ”.

Официалният подкаст на Hell’s Kitchen „ Кухнята след Ада “ реализира над 21 милиона гледания в цифровите платформи. Онлайн поредицата, водена от спечелилия от сезон 5 Станислав Иванов, предлага неповторим взор зад кулисите на най-горещото кулинарно предаване в българския ефир. „ Hell's Kitchen “ реализира впечатляващите над 200 милиона гледания на видео наличието в формалните профили на предаването в TikTok, Faceboоk и Instagram, като затвърди позицията си на обичано кулинарно шоу на феновете и в цифровото пространство.

Любовното предаване „ Един за различен “ също се радва на извънреден интерес с над 70 милиона видео гледания в профилите на предаването в обществените мрежи. Риалити форматът, който наблюдава сантименталните истории и провокациите пред двойките, съумя да притегли забележителен брой почитатели и да резервира интереса им през целия сезон.

Първият сезон на подкаста „ Един без различен “ реализира необикновен триумф с над 22 милиона гледания. Водещата Денислава Велкова съумя да притегли необятна публика със своята харизма и умеене да води забавни и вдъхновяващи диалози. Подкастът бързо се утвърди като един от най-хубавите и забавни в България, с помощта на откровените и прочувствени истории, споделени от двойките, гостуващи след отпадането си от формата.

В основата на рекордните триумфи е специфичната 360 цифрова тактика, осъществена от Netinfo в колаборация с продуцентската компания Vidal Media Group , която цели да надгради телевизионното наличие на NOVA , поставяйки акцент на извънредното наличие и подкаст поредиците на риалити форматите, засилвайки цифрово наличие във всички обществени мрежи.

Успешната цифрова тактика започва още през есента на 2023 година с извънредното цифрово наличие на „ Игри на волята ”, продуцирано от Netinfo и осъществено в колаборация с Vidal Media Group. Официалният подкаст на рисковото риалити „ След Игрите ” записва близо 2 милиона гледания за общо 15-те оповестени епизода в YouTube, Vbox7 и Nova Play и над 33 милиона гледания във Фейсбук, Instagram и TikTok. 5 от епизодите на “След Игрите ” влязоха в класацията за набиращи известност на YouTube, като тези с спечелилия Иван Рълев и най-добре класиралата се жена Денислава Велкова доближиха пето място. Ексклузивните цифрови видео поредици на “Игри на волята ” за Vbox7 също имаха впечатляващи резултати - с общо 13 милиона гледния във всички платформи.

Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в, и.

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР