Телевизионната звезда Рик Едуардс не е доволен, след като популярният

...
Телевизионната звезда Рик Едуардс не е доволен, след като популярният
Коментари Харесай

Телевизионната звезда Рик Едуардс разкрива невероятния начин, по който реагира на спирането на шоуто му от BBC

Телевизионната звезда Рик Едуардс не е удовлетворен, откакто известният му викторина на BBC Impossible беше анулиран след осем серии.

Шоуто продължи от 2017 година до 2021 година и Рик удостовери през юли 2022 година, че е било прекъснато след осем сезона. Но 44-годишният мъж към момента не се отхвърля от шоуто – той стартира „ загадка задача “, с цел да се опита да го върне.

В Instagram Stories Рик показа страница от RadioTimes, казвайки: „ Пиша писмо до Radio Times всяка седмица под името „ Санди Хобли “ и НАЙ-КРАЯ те го отпечатаха! “ В писмото се споделя: „ Сам ли съм, който се чуди за какво BBC наподобява не са поръчали повече серии от Impossible, водещи от Рик Едуардс, който в този момент показва Шоуто за закуска (делнични дни) и Fighting Talk (събота) по Radio 5 Live?

„ Това беше най-хубавият нов формат на викторина от последните години и толкоз се любувах на повторенията в ранния следобяд по BBC2. Без никакво пренебрежение към по-новите викторини, техните ефектни писти и светлини са толкоз разсейващи,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР