Телевизионната звезда Дом Джоли се страхуваше за живота си, след

...
Телевизионната звезда Дом Джоли се страхуваше за живота си, след
Коментари Харесай

Телевизионна звезда се опасяваше, че ще умре, след като претърпя брутално нападение с мачете на почивка

Телевизионната звезда Дом Джоли се опасяваше за живота си, откакто беше атакуван от локални поданици в Конго, които държаха мачете по време на изследването си за книга за чудовища.

56-годишната телевизионна персона, която се появи в I'm A Celebrity Get Me Out Of Here през 2010 година, сподели, че е пътувал самичък до Конго в търсене на страшилище в северната част на страната. Преди идното си турне, озаглавено Dom Joly: The Conspiracy Tour 2024, той сподели в скорошно изявление: „ Един от най-страшните ми моменти беше, когато отидох в Конго за книга, която написах за чудовища. “ Той добави: „ Бях “ ловя " чудовища и се пробвах да стигна до езеро в Северно Конго, наречено езеро Теле. Трябваше да хвърча до там и да подхваща тридневно пътешестване с кану, с цел да стигна до село, където трябваше да ми обезпечат достъп до това езеро. "

Той сподели на Daily Star: " Прекарах през целия ден в договаряния за този достъп и по-късно те споделиха " да ", а аз споделих: " Страхотно. Можем ли да се оправим? " И те споделиха: „ Не,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР