Телевизионната водеща Радост Драганова е арестувана! Такъв слух се носи

...
Телевизионната водеща Радост Драганова е арестувана! Такъв слух се носи
Коментари Харесай

СКАНДАЛЕН СЛУХ от последните часове: Радост Драганова арестувана? Водещата ексклузивно проговори пред HotArena!

Телевизионната водеща Радост Драганова е задържана! Такъв слух се носи в София през последните часове, научи HotArena.

Наши източници настояват, че през вчерашния ден Драганова е била забелязана с белезници и придружаван от служители на реда в столичната болница Майчин дом. Тя е била там за гинекологичен обзор.

Според непотвърдена към този момент информация Драганова е била закопчана поради спекулация с източване на 4 млн лв. Данък добавена стойност.

HotArena съумя да се свърже с телевизионната водеща за коментар. Тя изрично отхвърли да е имала проблеми с Министерство на вътрешните работи. " Кой ги пуска тези клюки? ", полюбопитства Радост Драганова. На наш въпрос правилно ли е, че е разследвана за източване на 4 млн лв. от Данък добавена стойност не последва отговор с Да или Не, а нескончаем смях.

Името на Драганова през последните години не е синоним на непорочност.

Водещата се свързва с заграбване на компания за фотоволтаици, благосъстоятелност на кипърски предприемач. В предаването „ Евродикоф ” предприемачът Харис Контури упрекна Драганова и нейни близки, че са присвоили компанията му.

по думите му, през 2012 година той се свързва с Драганова и нейни родственици за основаване на взаимно сдружение.
Бизнесменът влага в бизнеса 3,8 милиона евро, само че през 2016 е отхвърлен от поста притежател на компанията.

„ С трансфер от банка дадох 800 хиляди евро за създаване на централата, а изтегли 3 млн. евро от банка Пиреос. Бизнесът вървеше добре, до 2016 година, когато научих от банков чиновник, че аз към този момент съм никой в тази компания “, твърди пред Сашо Диков Контурис, пише  eurocom.bg.

Той акцентира, че годишната облага на сдружението възлиза на над 1 милион лв..

Контурис твърди още, че Драганова даже не желала да попада във компанията, защото е държавен чиновник. Мъжът е комплициран и по какъв начин е отхвърлен от позицията си на съучастник в сдружението.

Кипърският предприемач е издирван и от ГДБОП по отношение на следствие на опиати и проституция, както и за данъчни нарушавания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР