Телевизионната водеща от предаването Търси се Нели разкри в ефира

...
Телевизионната водеща от предаването Търси се Нели разкри в ефира
Коментари Харесай

Нели от Търси се разкри в ефира на БТВ: Точно след катастрофата бабата на Максим Ставийски ми каза най-силните думи: Всичко е...

Телевизионната водеща от предаването " Търси се " Нели разкри в ефира на bTV, че в никакъв случай няма да не помни думи на бабата на Максим Ставийски. Тя и колежката й Меги гостуваха при Антон Хекимян в " Тази заран " във връзка 11-годишнината на тяхното предаване в медията. Той ги запита има ли някое изявление, което ще помнят постоянно.

" Никога няма да не помни едни думи. Това е първото предаване в ефира на bTV с Максим Ставийски, когато тъкмо се беше случила злополуката. Това са думи на баба му, които тя сподели на съветски. Ние ги повтаряхме години наред по-късно: " Все поправимо, пока есть жизнь ". Всичко е поправимо до момента в който има живот. Тоест човек в никакъв случай не би трябвало да потъва, самият факт, че е жив, самият факт, че диша - има късмет да оправи живота и да тръгне напред. Защото тогава то беше доста ужасно, никой не знаеше какво ще се случи. Но тя ги сподели тези думи, за мен това е пътеводната светлина и до ден-днешен ", сподели водещата на едно от обичаните излъчвания в родния ефир.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР