Телевизионната водеща Маша Ефросинина като дете е дебела, с влошено

...
Телевизионната водеща Маша Ефросинина като дете е дебела, с влошено
Коментари Харесай

Три неща, които ще направят живота ви по-добър

Телевизионната водеща Маша Ефросинина като дете е дебела, с влошено здравословно положение.

Успява да преодолее този стадий от живота си и през днешния ден е щастлива, когато се гледа в отгледалото. Ето какво може да показа тя за опита си.

Парадоксът през днешния ден е, че целият свят се е втурнал да търси отговора на въпроса „ Що е то благополучие? “. В същото време индивидът става все по-малко благополучен.

Милиони публикации са отдадени на тематиката за щастието, по какъв начин да го открием, задържим и така нататък Моето мнение е, че повсеместен отговор няма. Всеки един от нас е на този свят, с цел да опознае някаква висша мощ и сила.

Всичките наши старания и опити почтено да се преодолеят беди, проблеми, изкушения, тествания и злоба – това е огромен поход, същинска експедиция в търсене на щастието.

Ефросинина дава три съвета:

Не отлагайте живота за бъдещето – живейте по този начин, че всеки ден да ви носи задоволство

По време на една лекция на Ефросинина лекторът задава въпрос „ Що е то благополучие? “. Присъстващите изсипват куп отговори и дефиниции. Една от тях идва от момиче, което споделя: Щастието е, когато схванеш, че ти остава една седмица живот и осъзнаеш, че не искаш да промениш нито едно нещо в живота си “.

Не се хвърляш да отмяташ по лист непробваните неща…. Вместо това осъзнаваш, че си живял с задоволство.

Оценете значимостта на хората, които са до вас

Посещение в Индия трансформира житейската настройка на Ефросинина. Тя се среща с един духовник. Той предлага на събралите се към него хора да си показват срещата със гибелта.

„ Представете си се на смъртния одър “, споделя той. „ Потопете се в това положение. Вече разбирате, че са ви останали броени часове. Страхът утихва, всичко отива на назад във времето, идва покоят. И в това положение на покой осъзнавате себе си и своите мисли “.

Хората почнали да нервничат, някой се разплакал, различен изпаднал в транс, тогава монахът траял: „ Не по този начин, осъзнайте най-важното. Вие не мислите в този миг какъв брой телефона имате, какъв брой пари има в банковите ви сметки, какви хора сте били в кавга или като другари, каква кола сте имали – тъкмо това в тези минути преди гибелта вие не си спомняте.

Вместо това вие гледате хората, които са до вас и ви държат за ръка. Оглеждате израженията на техните лица, очите, които ви съпровождат в другия свят. Вие мислите за тези, които ви дават своята обич. Кой е изживял с вас целия си живот и в този момент е до вас, просто тъй като сте били вие и няма повече да ви има? “

От този миг, споделя Ефросинина, когато се сблъскам с големи тествания, следващ план се провали или пък не е донесъл мечтаните резултати, подсещам си, че все пак има благополучие. Защото пребивавам, върша нещо, а паралелно до мен са хората, които ме обичат, почитат и държат за ръка.

Грижете се за здравето си, живейте здравословно

Дълго време Ефросинина е закръглена и с влошено здравословно положение. До 40-ата си година съумява да направи промени в метода си на живот, които й разрешават да се усеща щастлива и да се радва на това, което вижда в огледалото.

Тя приканва всички да подходят осъзнато към здравето си. Не се стреми да разпространява „ слабите “ хора, само че счита, че здравият човек не е пълен. Здравият човек не наподобява зле. Здравият човек не е трагичен.

Какво имам поради? Състоянието на хормоналната система на индивида е индикатор за физиологическото му благополучие. Що е то физиологическо благополучие? Това е възрастта на вашето тяло, която може да не подхожда на тази, вписана в паспорта.

Младостта не е просто неявяване на бръчки по лицето. Тя е и жизнеспособността на тялото ви. Лицето и тялото са отражение на това, което споделят вътрешните органи. Призовавам осъзнато да методите към прегледа на здравословното ви положение, споделя Ефросинина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР